Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers Ajaccio Maç Tahmini 01.02.2023

1 Şubat Çarşamba akşamı Fransa Ligue 1‘de 21. hafta heyecanı yaşanırken, Angers sahasında Ajaccio‘yu konuk edecek. beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:00.

intobet, son sırada yer alan Angers galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.25, 18. sıradaki Ajaccio galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda.

Angers Dipten Kurtulamadı

Fransa Ligue 12in 20. haftasında Brest deplasmanına konuk olan Angers, üst üste 12. yenilgisini aldı ve en alt sıradan kurtulamadı. 4 hafta önce göreve Abdelaziz Bouhazama’yı getiren ev sahibi, yeni hocasıyla mağlubiyetlerine devam ediyor. Sezonun ilk yarısını üst üste 11 mağlubiyetle noktalayan Angers, sezonun 2. yarısına Brest deplasmanında 4-0’lık mağlubiyetle başladı. 120 hafta sonunda 45 gol yiyen ev sahibi, 8 puanla en alt sıraya demir attı. Düşme hattından haftalardır kurtulmayı başaramayan Angers, güven vermekten çok uzakta. Ev sahibi için küme düşme tehlikesi her geçen hafta bir adım daha yaklaşırken, teknik adam hamleleri çare olmadı.

Ajaccio Düşme Potasında

Ajaccio cephesinde Fransa Ligue 1’de son 4 hafta mağlubiyetlerle sona erdi. Olivier Pantaloni ve öğrencileri, sezonun 2. yarısına Lyon karşısında merhaba derken, taraftarı önünde 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Monaco deplasmanında alınan 7-1’lik hezimetin etkileri devam ederken, son 4 haftanın tamamında mağlup olan konuk ekip, kalesinde tam 12 gole engel olamadı. Rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildiler. Lige adapte olmakta fazlasıyla zorlanan ve küme düşme hattından bir türlü kurtulmayı başaramayan ligin yeni temsilcisi, 20 haftalık periyottan sadece 4 galibiyet çıkarabildi.

Angers – Ajaccio Maç Bilgileri

Angers – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers takımında Lois Diony, Abdoulaye Bamba, Yahia Fofana ve Ibrahim Amadou’nun sakatlıkları devam ediyor. Ajaccio’da ise Youssouf Kone, Romain Hamouma, Yoann Touzghar ve Mathieu Coutadeur’in sakatlıkları devam ediyor.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Souleyman Doumbia, Batista Mendy, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Nabil Bentaleb, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Salama.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Kevin Spadanuda, Yanis Cimignani, Mohamed Youssouf, Mathieu Coutadeur, Thomas Mangani, Vincent Marchetti, Mounaim El Idrissy.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de savunma performanslarıyla güven vermekten çok uzak kalan Angers ve Ajaccio, ilk 20 hafta sonunda küme düşme tehlikesini atlatamadı. İki takımında bu hafta gol yemeye devam edecek ve 90 dakika sonunda kalesini gole kapatamayacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede karşılıklı goller atıldı. Ev sahibi Angers 10 kişi kaldığı mücadelede üst üste 13. yenilgisini alırken, Ajaccio ise 4 hafta sonra galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.