TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Beşiktaş İddaa Tahmini 31.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de Salı gününün son maçı. Fatih Karagümrük evinde, Beşiktaş’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Fatih Karagümrük Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fatih Karagümrük kazanır 3.75, beraberlik 3.99, Beşiktaş kazanır ise 1.99 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük Sürpriz Peşinde

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçtiğimiz haftanın bay takımıydı. Bir önceki hafta ise Alanyaspor deplasmanına konuk oldular ve mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Andrea Pirlo’nun ekibi iyi bir seri yakaladı diyebiliriz. 22 puan ile 10. Sırada yer alan Fatih Karagümrük, bu hafta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 5 maçtır kaybetmeyen Kırmızı Siyahlılar, Beşiktaş karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı sürüyor.

Beşiktaş Rahat Kazandı

Beşiktaş’ta moraller yerinde. Şenol Güneş’in takımın başına getirilmesinin ardından müthiş bir çıkış yakalayan Siyah Beyazlılar, Süper Lig’de üst üste galibiyetler almaya başladı. Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’da Alanyaspor’u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Son haftalarda Cenk Tosun, attığı gollerle Beşiktaş’ı sırtlamaya devam ediyor. Siyah Beyazlılar, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçı da kazandı. Bu hafta konuk olacakları Fatih Karagümrük deplsamanında da favoriler. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Valentin Rosier kart cezalısı. Josef De Souza ve Rachid Ghezzal ise sakat.

Fatih Karagümrük – Beşiktaş Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı sürüyor. Beşiktaş’ta Valentin Rosier kart cezalısı. Josef De Souza ve Rachid Ghezzal ise sakat.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Necip Uysal, Romain Saiss, Tayyip Talha, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Dele Alli, Kevin Nkoudou, Jackson Muleka, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay geçti. Oynadıkları son maçta Alanyaspor deplasmanında 2-2 berabere kalmışlardı. Süper Lig’de son 5 maçta da mağlubiyet yaşamadılar. Beşiktaş ise galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’u 3-0 mağlup ettiler. Üst üste 5 maçtır kazanan Beşiktaş’ta moraller yerinde. Bu hafta konuk olacakları Fatih Karagümrük deplasmanında da maçın favorisiler. Beşiktaş’tan galibiyet bekliyorum. Fatih Karagümrük deplasmanında 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.99

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, haftayı 1 puan ile kapattı. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.