TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Ümraniyespor İddaa Tahmini 01.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Son sıradaki Ümraniyespor deplasmanda, lider Galatasaray’a konuk olacak. Zorlu karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Galatasaray Ümraniyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.27, beraberlik 6.72, Ümraniyespor kazanır ise 11.78 olarak açıklanmış.

Galatasaray 10 Maçtır Kazanıyor

Galatasaray, Süper Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Giresunspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, karşılaşmadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Rahat bir galibiyet alan Galatasaray’da golcü Mauro Icardi’nin bir de penaltı kaçırdığını belirtelim. Üst üste 10 maçtır kazanan ve liderliğini devam ettiren Sarı Kırmızılılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde. Bu hafta ise son sıradaki Ümraniyespor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Ümraniyespor Deplasmanda Kaybetti

Ümraniyespor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. Antalyaspor deplasmanında öne geçtikleri maçtan 3-2’lik mağlubiyet ile döndüler. Umut Nayir, yine golünü atmayı başardı ama Ümraniyespor’un puan almasına yetmedi. Süper Lig’de son 3 maçını kaybeden Recep Uçar’ın ekibi, son sırada yer alıyor. Bu hafta ise lider Galatasaray deplasmanına konuk olacaklar. Devre arasında Ümraniyespor’un Epureanu ve Kayode gibi tecrübeli isimleri kadrosuna kattığını da belirtelim.

Galatasaray – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Galatasaray – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick Van Aanholt, Emin Bayram, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu, Milot Rashica, Mauro Icardi

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Geraldo, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Umut Nayir

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyen Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Giresunspor deplasmanından 4-0’lık galibiyet ile döndü. Galibiyet serisini ise 10 maça çıkartmış oldular. Ümraniyespor ise ligin son sırasında ve bu sezon kümede kalmaları pek kolay değil. Geçen hafta Antalyaspor deplsamanında 3-2 kaybettiler. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçı da kaybettiklerini belirtelim. Galatasaray, net favori. Taraftarı önünde konuk edecekleri Ümraniyespor’u farklı geçerek yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: İY 1 / MS 1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: İY 1 / MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, üst üste 11. galibiyetini aldı. İç sahada konuk ettikleri Ümraniyespor karşısında 2 kez geriye düştüler ama maçı 3-2 kazanmayı başardılar.