TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Hatayspor Bahis Tahmini 01.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de geçen haftayı galibiyet ile kapatan iki takım, Gaziantep FK ve Hatayspor karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Gaziantep FK ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Gaziantep FK kazanır 2.12, beraberlik 3.72, Hatayspor kazanır ise 3.58 olarak açıklanmış. 

Gaziantep FK 9 Maç Sonra Kazandı

Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ankaragücü deplasmanına konuk olan Gaziantep FK, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve haftayı 3 puan ile kapattı. Süper Lig’de üst üste 9 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Erol Bulut’un öğrencileri, 22 puana sahip ve 11. Sırada yer alıyor. Düşme hattı ile puan farkını 3’e çıkartan Gaziantep FK, bu hafta Hatayspor karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Gaziantep FK’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Hatayspor’dan 3 Puan

Hatayspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Volkan Demirel’in ekibi, bu sezon Süper Lig’de 5. Galibiyetini almış oldu. Üst üste 5 maçlık kazanamama serisini de sona erdiren Hatayspor’un düşme hattının 1 puan üzerine çıktığını da belirtelim. Deplasmanda oynadığı son 3 maçta da puan kaybı yaşayan Hatayspor, bu hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik yok.

Gaziantep FK – Hatayspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Matej Hanousek, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Musa Çağıran, Onur Ergün, Ruben Riberio, Saba Lobzhanidze, Ze Luis, El Kaabi

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Gaziantep FK, Süper Lig’de 9 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi ve geçen hafta Ankaragücü deplasmanında 2-0 kazandı. Hatayspor ise sürpriz yaparak Trabzonspor’u iç sahada 2-1 mağlup ederek 5 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Geçen haftayı kazanarak geçen iki takımda moralli. Bu hafta Hem Gaziantep FK hem de Hatayspor’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, Süper Lig’de üst üste 2. galibiyetini aldı. Hatayspor karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı 4-1 kazanarak moral buldular.