İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.02.2023

1 Şubat Çarşamba günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Kasımpaşa – Giresunspor: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyt ile kapatan takımlardan biriydi. Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olan Selçuk İnan’ın ekibi, sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Mamadou Fall’ın golüyle öne geçtiler ama üstünlükleri kısa sürdü. Süper Lig’de düşme hattında yer alan Kasımpaşa’da işler yolunda gitmiyor. Selçuk İnan’ın göreve gelişinden bu yana Süper Lig’de oynadıkları 7 maçta sadece 1 kez kazanabildiklerini belirtelim. Bu hafta konuk edecekleri Giresunspor karşısında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Sadık Çiftpınar kart cezalısı. Giresunspor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Galatasaray’ı konuk eden Hakan Keleş’in öğrencileri, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Gol öncesine kadar iyi bir direnç göstermişlerdi ama özellikle ikinci yarıda oyundan düştüler. Son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Karadeniz ekibi, düşme hattına da yaklaşmaya başladı. Giresunspor, bu hafta Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Maç öncesinde Giresunspor’da Ramon Arias kart cezalısı. Her iki takımda Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu farklı mağlubiyetler yaşadı. Giresunspor, iç sahada konuk ettiği lider Galatasaray’a 4-0 mağlup oldu. Kasımpaşa ise Fenerbahçe deplasmanında 1-0 öne geçtiği maçı 5-1 kaybetti. Süper Lig’de Kasımpaşa, alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Giresunspor ise üst üste 5 maçtır 3 puana hasret. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın maçında karşılıklı goller atılır.

Gaziantep FK – Hatayspor: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ankaragücü deplasmanına konuk olan Gaziantep FK, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve haftayı 3 puan ile kapattı. Süper Lig’de üst üste 9 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Erol Bulut’un öğrencileri, 22 puana sahip ve 11. Sırada yer alıyor. Düşme hattı ile puan farkını 3’e çıkartan Gaziantep FK, bu hafta Hatayspor karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Gaziantep FK’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Hatayspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Volkan Demirel’in ekibi, bu sezon Süper Lig’de 5. Galibiyetini almış oldu. Üst üste 5 maçlık kazanamama serisini de sona erdiren Hatayspor’un düşme hattının 1 puan üzerine çıktığını da belirtelim. Deplasmanda oynadığı son 3 maçta da puan kaybı yaşayan Hatayspor, bu hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik yok. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Gaziantep FK, Süper Lig’de 9 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi ve geçen hafta Ankaragücü deplasmanında 2-0 kazandı. Hatayspor ise sürpriz yaparak Trabzonspor’u iç sahada 2-1 mağlup ederek 5 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Geçen haftayı kazanarak geçen iki takımda moralli. Bu hafta Hem Gaziantep FK hem de Hatayspor’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

Trabzonspor – Antalyaspor: MS 1, 1.47 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Hatayspor deplasmanına konuk olan Trabzonspor, Enis Bardhi’nin golüyle öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. Rakibine 2-1 kaybeden Trabzonspor’da moraller bozuk. Bu mağlubiyetin ardından lider Galatasaray’ın tam 13 puan gerisine düştüler. Şampiyonluk umutlarının iyice azaldığını da belirtebiliriz. Bu hafta ise Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Marek Hamsik, Edin Visca, Doruktan Toköz ve Serkan Asan’ın sakatlıkları sürüyor. Antalyaspor, Süper Lig’de 6 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Ümraniyespor’u ağırlayan Antalyaspor, rakibini son dakika golüyle 3-2 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de 6 maçlık kazanamama serisini de sonlandırmış oldular. Düşme hattının 2 puan üzerine yerleşen Nuri Şahin’in ekibi, biraz olsun nefes aldı. Bu hafta konuk olacakları Trabzonspor deplasmanında da puan arayacaklar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Houssam Ghacha ve Haji Wright sakat. Luiz Adriano ise kart cezalısı. Trabzonspor’da moraller bozuk. Geçen hafta Hatayspor deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, Bardhi’nin golüyle öne geçti ama skor üstünlüğünü koruyamadı. Mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Antalyaspor ise haftayı 3 puan ile geçti. Son sıradaki Ümraniyespor’u uzatma dakikalarında buldukları golle 3-2 mağlup ettiler. Trabzonspor, maçın favorisi. Antalyaspor karşısında kazanarak moral bulurlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.11

Bets10 Bahis Oranı: 4.76