Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Nice İddaa Tahmini 01.02.2023

Fransa Ligue 1‘de liderin en yakın takipçisi Lens, 1 Şubat Çarşamba akşamı sahasında Nice‘ı konuk edecek. 21. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 23:00’te sahne alırken, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Lens galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.55, Nice galibiyetine ise 5.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.53, beraberliğe 3.13, konuk ekibe ise 4.34 oran veriyor.

Lens Doludizgin

Lens, Fransa Ligue 1’de ilk 20 haftanın en az maç kaybeden takımı. Zirve takibini sürdüren Franck Haise’nin öğrencileri, son 10 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, lider ile puan farkını 3’e kadar indirmeyi başardı. Son 10 haftada 7 galibiyet, 3 beraberliğe imza atan Lens, ligin en formda takımı olarak sezonun 2. yarısına başladı. Geçtiğimiz hafta Troyes deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüler. İlk 20 haftada ise sadece Lille derbisinden mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, rüya gibi bir sezonun içerisinde. İlk 20 haftada neler yapabileceğini gösteren Lens, devre arası transfer döneminde Adrien Thomasson ve Le Cardinal transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Ev sahibi seriyi Nice karşısında sürdürmek ve lider ile puan farkını korumak istiyor.

Nice’da Digard Etkisi

Nice cephesinde Didier Digard etkisi devam ediyor. 3 hafta önce teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, yeni hocasıyla maç kaybetmedi. Montpellier ve Lille karşısında galip gelmeyi başaran konuk ekip, Reims deplasmanında ise golsüz beraberlikle ayrıldı. Transfer döneminde Youssouf Ndayishimiye’yi kadrosuna katan Nice’da, Mario Lemina, Andy Delort, Da Cunha, Kasper Dolberg, Deji Sotona, Robson Bambu, Bech Sörensen ve Morgan Schneiderlin takımdan ayrıldı. 3 maçtan 10 puan toplamayı başaran Nice, puanını 28’e yükseltti ve 10. sırada yer aldı. Üst sıralar için umutlanan Nice, Lens deplasmanın konuk oluyor.

Lens – Nice Maç Bilgileri

Lens – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Jimmy Cabot ve Adam Buksa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Aaron Ramsey, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son haftalara damga vuran Lens ile Nice kozlarını paylaşıyor. Dev maçta iki takımda yenilmezlik serisini sürdürmek için sahada olacak. Lens ve Nice, 90 dakika sonunda galibiyet hedefine ulaşmayı başaramasa dahi, 90 dakika sonunda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice önemli bir deplasman galibiyetine imza atarken, zirve ye çok yaklaşan Lens, etkisini sürdüremedi. Mücadelede skoru belirleyen isim 57. dakikada tek golle Gaetan Laborde oldu.