Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Clermont İddaa Tahmini 01.02.2023

1 Şubat Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lille ile Clermont kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacam maç, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lille galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.45, Clermont galibiyetine ise 6.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Lille Evinde 7 Haftadır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Nice deplasmanına konuk olan Lille, 6 haftalık yenilmezlik serisiyle sezonun 2. yarısına merhaba derken, evine mağlubiyetle döndü. İlk yarıda çok net gol fırsatlarından yararlanamayan Paulo Fonseca’nın öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Rakip yakaladığı tek net fırsatta golü bulurken, Lille ise çok daha net fırsatları değerlendiremedi. Sezonun ilk yarısını 3 beraberlik, 3 galibiyetlik bir seriyle noktalayan Lille, Nice mağlubiyetinin ardından 34 puanda kaldı ve 7. sıraya geriledi. Devre arasında Benoît Costil’i kadrosuna katan ev sahibi, kaleci takviyesiyle güçlendi. İç sahada 7 maçtır bileği bükülmeyen Lille, Clermont karşısında galibiyet arayacak.

Clermont Yükselişe Geçti

Pascal Gastien ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ilk 20 haftayı 8 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakırken, 29 puanla 8. sırada yer aldı. Clermont son 4 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Konuk ekip, Lyon, Rennes ve Angers karşısında galip gelmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta iç sahada Nantes ile golsüz berabere kaldılar. Son haftalarda etkili olmayı başaran Clermont, bu hafta ligdeki en yakın rakibi Lille’e deplasmanda konuk olacak. Üst sıraları bırakmayan konuk ekip, devre arası transfer döneminde Charly Keita ve Adama Diakité’yi renklerine bağladı. hücum hattının güçlendiren konuk ekip, sezonun ilk yarısında kaybettiği Lille karşısına formda ve moralli çıkacak.

Lille – Clermont Maç Bilgileri

Lille – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Jonathan Bamba, Adam Ounas ve Gabriel Gudmundsson’un sakatlıkları devam ediyor. Clermont cephesinde ise Maxime Gonalons, Johan Gastien ve Jeremie Bela’nın sakatlıkları devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan Virginius, Benjamin Andre, Leny Yoro, Jonathan David.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Mateusz Wieteska, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Maximiliano Caufriez, Saif-Eddine Khaoui, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Komnen Andric.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de geçtiğmiz hafta mağlup olan Lille’de, 6 maçlık seri sona erdi. İç sahada ise 7 maçtır kaybetmeyen Lille, sezonun ikinci yarısında ilk galibiyetini alacak ve Clermont’u mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede puanla bölüşüldü. İki takımda skor üretmeyi başaramazken, Fransa Ligue 1’de hafta içi fikstürünü 1’er puanla kapattı.