Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Brest İddaa Tahmini 01.02.2023

Lyon sahasında Brest‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 21. hafta mücadelesi 1 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alırken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Betroad, Lyon galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.45, Brest galibiyetine ise 5.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Lyon Galibiyetle Başladı

Fransa Ligue 1’in 20. haftasında Ajaccio deplasmanına konuk olan Lyon, 2-0’lık galibiyetle sahadan ayrılırken, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı. Sezon ortasında göreve Laurent Blanc’ı getiren ev sahibi, teknik adam hamlesine rağmen üst sıra hedefine ulaşamadı. 20 hafta sonunda 9. sırada kendisine yer bulan Lyon, devre arası transfer döneminde Amin Sarr, Dejan Lovren, Malo Gusto takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Son 7 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen Lyon, bu hafta sahasında Brest’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Lyon konuk olduğu Brest deplasmanından 4-2’lik galibiyetle dönmeyi başarmıştı.

Brest Düşme Hattından Kurtuldu

Geçtiğimiz hafta sahasında Angers’i konuk eden Brest, Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası karşısında 4 haftalık galibiyet hasretine 4-0’lık üstünlükle son verdi. Göreve 3 hafta önce Eric Serge Roy’u getiren konuk ekip, yeni hocasıyla maç kaybetmedi. Roy dönemi Lille ve Toulouse beraberlikleriyle başlarken, Angers galibiyetiyle devam etti. Son 3 haftadan toplanan 5 puan Brest’i düşme hattından kurtardı. Düşme potasının 3 puan üzerine çıkmayı başaran konuk ekip, devre arası transfer döneminde Kenny Lala ve Albert Elis’i kadrosuna kattı. İç sahada kaybettiği Lyon’a depalsmanda konuk olacak Brest’in, düşme hattından uzak kalmak için, galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var.

Lyon – Brest Maç Bilgileri

Lyon – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon takımında bu hafta Castello Lukeba’nın sakatlığı devam ediyor. Brest cephesinde Del Castillo, Pereira Lage, Noah Fadiga ve Brendan Chardonnet’in sakatlıkları devam ediyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Dejan Lovren, Malo Gusto, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Maxence Caqueret, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Christopher Herelle, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Mahdi Camara, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Steve Mounie, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst sıralara yetişmek için galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı olan Lyon, yeni transferleriyle galibiyetlerine devam edecek ve Brest karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. Lyon maç boyunca galibiyete daha yakın bir futbol sergilese de, bir türlü savunma kilidini çözemedi. Lyon ve Brest, 1’er puanla hafta içi fikstürünü kapattı.