Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Marsilya İddaa Tahmini 01.02.2023

1 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nantes ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4.

Bets10, Nantes galibiyetine 4.40, beraberliğe 3.70, Marsilya galibiyetine ise 1.82 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 1.97 oran kazandırıyor.

Nantes 6 Haftadır Kaybetmiyor

Geçtiğimiz hafta Clermont deplasmanına konuk olan Clermont, golsüz beraberlikle Fransa Ligue 1’de yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Son 6 haftadan 4 beraberlik, 2 galibiyete imza atan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, 5 maçtır kalesinde gole izin vermiyor. Dünya Kupası dönüşü harika bir savunma performansı sergileyen ev sahibi, devre arası transfer döneminde Florent Mollet, Andy Delort, Joa Victor ve Hadjam takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. 22 puanla 13. sırada kendisine yer bulan Nantes, bu hafta zirve takibindeki Marsilya’yı sahasında konuk edecek. Avrupa Ligi’dne yoluna devam etmeyi başaran Nantes, Avrupa fikstürünün araya girmesiyle birlikte, Ligue 1’de yükselişe geçti.

Marsilya Takibi Bırakmıyor

Igor Tudor ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkardı. Sezonun ikinci yarısına Monaco derbisiyle başlayan Marsilya, 1-0 geriden gelerek skoru 1-1’e getirdi. Konuk ekip akan oyunda rakibine gol şansı vermezken, duran topta zafiyet gösterdi. 6 haftalık galibiyet serisini sürdürmeyi başaramayan Marsilya, liderin puan kaybettiği haftada fırsatı değerlendiremedi ve 20 hafta sonunda zirvenin 5 puan gerisinde kaldı. Tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan Marsilya, Tudor önderliğinde tekrar lige damga vurdu diyebiliriz. Kısa süreli düşüşün ardından toparlanan ve son 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlik alan konuk ekip, şampiyonluk yarışında umutlanırken, devre arası transfer döneminde Azzedine Ounahi ve Ruslan Malinovskyi’yi kadrosuna kattı.

Nantes – Marsilya Maç Bilgileri

Nantes – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes cephesinde Nicolas Pallois ve Quentin Merlin’in sakatlıkları devam ediyor. Marsilya’da Amine Harit, Pau Lopez ve Eric Bailly’nin sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

Marsilya zirve takibini 5 puan geride sürdürüyor. Son 8 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Tudor’un öğrencileri, seriyi Nantes deplasmanında galibiyetle taçlandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya deplasmanda Da Silva Marcelino’nun kendi kalesine attığı ve Azzedine Ounahi’nin son dakikada attığı gollerle galibiyete uzandı. Konuk ekip yenilmezlik serisini 9 haftaya çıkardı ve zirve takibini sürdürdü.