Roma Cremonese Maç Tahmini 01.02.2023

1 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Roma ile Cremonese karşı karşıya gelecek.

intobet, Roma galibiyetine 1.44, beraberliğe 4.65, Cremonese galibiyetine ise 7.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Roma’da Seri Bitti

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta lider Napoli’ye deplasmanda konuk olan Roma, 6 hafta sonra mağlubiyetle tanıştı. 2022 Dünya kupası dönüşünde harika bir seri elde eden Jose Mourinho’nun öğrencileri, lider karşısında etkisizdi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ve isabetli şut dahi bulamayan Roma, ikinci yarıda Andrea Belotti ve Stephan El Shaarawy ikilisini oyuna girmesiyle birlikte etkili olmaya başladı. Skoru eşitleyen ev sahibi, bitime 4 dakika kala kalesinde mağlubiyet golünü gördü. 37 puanla 6. sırada yer alan Roma, rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. Cremonese karşısında kazanarak, derbi mağlubiyetini unutturmak istiyorlar.

Cremonese’de Umutlar Tükeniyor

İtalya Serie A Ligi’nde kabusu yaşayan Cremonese, İtalya Kupası’nda ise büyük bir sürprize imza attı. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını galibiyet alamadan kapatan konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada İnter’e kaybederek, sezonun ikinci yarısına mağlubiyetle başladı. İlk 20 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan ekip, en alt sıraya demir attı. İtalya Kupası’nda ise Ternana, Modena’yı elemelerinin ardından, Serie A Ligi lideri Napoli karşısında tur atlayarak, harika bir zafere imza attılar. Ligden umudunu kesmek üzere olan Cremonese, bir kez daha İtalya Kupası’nda galibiyet arayacak.

Roma – Cremonese Maç Bilgileri

Roma – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Georginio Wijnaldum’un sakatlığı devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Nicolo Zaniolo, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

İddaa Tahmini

Bu sezon İtalya Serie A Ligi’nde rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Roma, Çeyrek Final eşleşmesinde hataya yer vermeyecek ve Serie A Ligi’nin en zayıf halkasını mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Kupası’nda sürprizler devam ediyor. Napoli’yi elemeyi başaran Cremonese, bu kez Roma’yı eledi. Ligde galibiyeti bulunmayan konuk ekip, kupada yarı finalist.