TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Antalyaspor İddaa Tahmini 01.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta şok bir yenilgi alan Trabzonspor evinde, Antalyaspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Trabzonspor ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 1.72, beraberlik 3.96, Antalyaspor kazanır ise 5.36 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Geride Kaldı

Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Hatayspor deplasmanına konuk olan Trabzonspor, Enis Bardhi’nin golüyle öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. Rakibine 2-1 kaybeden Trabzonspor’da moraller bozuk. Bu mağlubiyetin ardından lider Galatasaray’ın tam 13 puan gerisine düştüler. Şampiyonluk umutlarının iyice azaldığını da belirtebiliriz. Bu hafta ise Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Marek Hamsik, Edin Visca, Doruktan Toköz ve Serkan Asan’ın sakatlıkları sürüyor.

Antalyaspor Evinde Kazandı

Antalyaspor, Süper Lig’de 6 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Ümraniyespor’u ağırlayan Antalyaspor, rakibini son dakika golüyle 3-2 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de 6 maçlık kazanamama serisini de sonlandırmış oldular. Düşme hattının 2 puan üzerine yerleşen Nuri Şahin’in ekibi, biraz olsun nefes aldı. Bu hafta konuk olacakları Trabzonspor deplasmanında da puan arayacaklar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Houssam Ghacha ve Haji Wright sakat. Luiz Adriano ise kart cezalısı.

Trabzonspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Marek Hamsik, Edin Visca, Doruktan Toköz ve Serkan Asan’ın sakatlıkları sürüyor. Antalyaspor’da Houssam Ghacha ve Haji Wright sakat. Luiz Adriano ise kart cezalısı.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Alperen Uysal, Bünyamin Balcı, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Güray Vural, Ufuk Akyol, Fredy, Hakan Özmert, Shoya Nakajima, Admir Mehmedi, Sam Larsson

İddaa Tahmini

Trabzonspor’da moraller bozuk. Geçen hafta Hatayspor deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, Bardhi’nin golüyle öne geçti ama skor üstünlüğünü koruyamadı. Mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Antalyaspor ise haftayı 3 puan ile geçti. Son sıradaki Ümraniyespor’u uzatma dakikalarında buldukları golle 3-2 mağlup ettiler. Trabzonspor, maçın favorisi. Antalyaspor karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, net bir galibiyet aldı. Antalyaspor’u 2-0 ile geçen Bordo Mavililer, 3. sıra umutlarını devam ettirdi.