TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 02.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini sürdürmek isteyen Fenerbahçe deplasmanda, Adana Demirspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Adana Demirspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Adana Demirspor kazanır 3.40, beraberlik 3.75, Fenerbahçe kazanır ise 2.18 olarak açıklanmış. 

Adana Demirspor’da Hedef Galibiyet

Adana Demirspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sivasspor deplasmanına konuk olan Adana Demirspor, karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de iç sahadaki namağlup serisini devam ettiren Vincenzo Montella’nın öğrencileri, bu sezon 3 mağlubiyet yaşadı ve bu mağlubiyetlerin tamamını dış sahada aldı. Adana Demirspor, bu hafta Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Fredrik Guldbrandsen’in sakatlığı sürüyor.

Fenerbahçe Farklı Kazandı

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy’de Kasımpaşa’yı konuk eden Jorge Jesus’un öğrencileri, sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçta Enner Valencia (4) ve Michy Batshuayi’nin golleriyle 3 puanı kaptılar. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Sarı Lacivertliler, zirve takibini de devam ettiriyor. Bu hafta Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Joao Pedro’nun sakatlığı sürüyor. Miguel Crespo ise kart cezalısı.

Adana Demirspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Fredrik Guldbrandsen’in sakatlığı sürüyor. Fenerbahçe’de Joao Pedro’nun sakatlığı sürüyor. Miguel Crespo ise kart cezalısı.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Babajide Akintola, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Samet Akaydın, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Michy Batshuayi, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Sivasspor deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Rakibini 2-1 mağlup ederek üst sıra takibini devam ettirdiler. İç sahada bu sezon mağlubiyeti bulunmayan Adana Demirspor, taraftarı önünde çok iyi sonuçlar alıyor. Fenerbahçe ise geçen hafta Kadıköy’de konuk ettiği Kasımpaşa’yı farklı geçti. 1-0 geriye düştükleri maçtan 5-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Enner Valencia, attığı 4 golle dikkat çekti. Her iki takımda hücumda çok üretken. Haftanın kapanış maçında bol gol beklentim var. Her iki takımdan skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, öne geçtiği maçta 1 puana razı oldu. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldılar.