İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.02.2023

2 Şubat Perşembe günü için Süper Lig ve La Liga maçlarından oluşturduğum iddaa kuponum hazır.

Konyaspor – İstanbulspor: MS 1, 1.33 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Başakşehir deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-0 mağlup olan Yeşil Beyazlılar, üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Süper Lig’de son 2 maçında gol atamadan mağlup olan Konyaspor, Aleksandar Stanojevic yönetiminde henüz puan ile tanışamadı. Tam 6 maçtır Süper Lig’de galibiyet alamayan Konyaspor’da moraller bozuk. Bu hafta konuk edecekleri İstanbulspor karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Konyaspor’da eksik bulunmadığını belirtelim. İstanbulspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Kayserispor’u konuk eden Fatih Tekke’nin ekibi sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 2 kez öne geçtikleri maçtan puan alamayan İstanbulspor’da işler yolunda gitmiyor. Geride kalan 20 haftada sadece 15 puan toplayabilen Sarı Siyahlılar, kümede kalma mücadelesi veriyor. Son sıradaki Ümraniyespor’un sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta Konyaspor’a konuk olacak İstanbulspor’da eksik bulunmuyor. Konyaspor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de oynadığı son 6 maçtan da galibiyet çıkartamayan Konyaspor, 8. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Yeni hocası Aleksandar Stanojevic yönetiminde çıktıkları 2 maçta Ankaragücü’ne ve Başakşehir’e gol atamadan kaybettiler. İstanbulspor ise ligde kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Kayserispor’a 4-2 kaybettiler. Ligin vasat takımlarından biri olarak gösteriliyorlar. Konyaspor’a artık galibiyet gerekiyor. 6 maçlık kötü gidişatı İstanbulspor karşısında sonlandırırlar. Konyaspor’dan galibiyet bekliyorum.

Kayserispor – Başakşehir: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İstanbulspor deplasmanına konuk olan Kayserispor, 2 kez geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan çıkartmayı başardı. Rakibini 4-2 mağlup ederek moral bulan Kayserispor, bir önceki hafta yaşanan Beşiktaş mağlubiyetini unutturmuş oldu. Süper Lig’de bu hafta iç sahada Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor’da Bernard Mensah ve Mario Gavranovic’in sakatlıkları devam ediyor. Başakşehir, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Konyaspor karşısında hata yapmadı. Rakibini 2-0 ile geçen İstanbul ekibi, son 2 maçından da galibiyet ile ayrılarak zirve takibini sürdürdü. Bir önceki hafta ise Kasımpaşa deplasmanında 3-1 kazanmışlardı. Son 2 maçtan 6 puan çıkartan Başakşehir, tekrardan 3. Sıraya yükseldi. Bu hata ise Kayserispor deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor. Kayserispor, iç sahada skor anlamında üretken bir takım diyebiliriz. Çağdaş Atan ile birlikte hücum anlayışına çok önem veren bir takım haline geldiler. Geçen hafta İstanbulspor deplasmanında 4-2 kazandılar. Başakşehir ise iç sahada konuk ettiği Konyaspor’u 2-0 ile geçti. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçı da kazanan Başakşehir, zirve takibini devam ettiriyor. Kayserispor’un bu hafta evinde gol bulacağını düşünüyorum. Aynı şekilde Başakşehir’de karşılık verecektir. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

Real Madrid – MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Real Sociedad ile golsüz berabere kaldı. Şampiyonluk yarışında önemli bir kayıp yaşayan Carlo Ancelotti’nin ekibi, lider Barcelona’nın 5 puan gerisine düştü. Vinicius Junior ile önemli fırsatlar yakaladılar ama değerlendiremediler. Bu hafta ise Santiago Bernabeu’da Valencia ile karşılaşacaklar. Real Madrid’in kazanması gereken bir maç ve olası bir kayıpta şampiyonluk şansları iyice azalacak. Maç öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy, David Alaba, Lucaz Vazquez ve Aurelin Tchouameni’nin sakatlıkları devam ediyor. Valencia’da işler yolunda gitmiyor. Gennaro Gattuso’nun ekibi, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Valladolid deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 mağlup olan Valencia’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. La Liga’da oynadığı son 4 maçta sadece 1 puan alabildiler. Üstelik Valladolid gibi zayıf bir rakibe karşı da puan alamadan ayrılan Valencia’da moraller bir hayli bozuk. Bu hafta ise Bernabeu’da Real Madrid’e konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Thierry Correia ve Nico Gonzalez’in sakatlıkları devam ediyor. Real Madrid, maçın net favorisi. Geçen hafta Bernabeu’da konuk ettikleri Real Sociedad ile 0-0 berabere kalmışlardı. Bu beraberliğin ardından lider Barcelona’nın 5 puan gerisinde düştüler. Valencia ise La Liga’da 4 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta Valladolid deplasmanında da 1-0 kaybettiler. Son 4 maçlık süreçte sadece 1 puan toplayabildiklerini belirtelim. Real Madrid’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Valencia karşısında kazanarak 3 puanı alırlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.61

Bets10 Bahis Oranı: 3.91