TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Başakşehir İddaa Tahmini 02.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor evinde, Başakşehir karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Kayserispor Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Kayserispor kazanır 2.91, beraberlik 3.50, Başakşehir kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış. 

Kayserispor’dan 3 Puan

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İstanbulspor deplasmanına konuk olan Kayserispor, 2 kez geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan çıkartmayı başardı. Rakibini 4-2 mağlup ederek moral bulan Kayserispor, bir önceki hafta yaşanan Beşiktaş mağlubiyetini unutturmuş oldu. Süper Lig’de bu hafta iç sahada Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor’da Bernard Mensah ve Mario Gavranovic’in sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir Evinde Kazandı

Başakşehir, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Konyaspor karşısında hata yapmadı. Rakibini 2-0 ile geçen İstanbul ekibi, son 2 maçından da galibiyet ile ayrılarak zirve takibini sürdürdü. Bir önceki hafta ise Kasımpaşa deplasmanında 3-1 kazanmışlardı. Son 2 maçtan 6 puan çıkartan Başakşehir, tekrardan 3. Sıraya yükseldi. Bu hata ise Kayserispor deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Kayserispor – Başakşehir Maç Bilgileri

Kayserispor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Bernard Mensah ve Mario Gavranovic’in sakatlıkları devam ediyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Gustavo Campanharo, Andrea Bertolacci, Ramazan Civelek, Mame Thiam, İlhan Parlak

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Junior Çaiçara, Ahmed Touba, Leon Duarte, Ömer Ali Şahiner, Daniel Aleksic, Mahmut Tekdemir, Bertrand Traore, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Stefano Okaka

İddaa Tahmini

Kayserispor, iç sahada skor anlamında üretken bir takım diyebiliriz. Çağdaş Atan ile birlikte hücum anlayışına çok önem veren bir takım haline geldiler. Geçen hafta İstanbulspor deplasmanında 4-2 kazandılar. Başakşehir ise iç sahada konuk ettiği Konyaspor’u 2-0 ile geçti. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçı da kazanan Başakşehir, zirve takibini devam ettiriyor. Kayserispor’un bu hafta evinde gol bulacağını düşünüyorum. Aynı şekilde Başakşehir’de karşılık verecektir. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, haftayı 3 puan ile kapattı. Başakşehir’i Ali Karimi’nin tek golüyle 1-0 mağlup ettiler ve son 4 haftada 3. galibiyetini aldılar.