TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor İstanbulspor Bahis Tahmini 02.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Düşme hattındaki İstanbulspor deplasmanda, Konyaspor’a konuk oluyor. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Konyaspor ile İstanbulspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Konyaspor galibiyetinin 1.55, beraberlik tercihinin 4.65, İstanbulspor galibiyetinin ise 6.26 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Stajonevic’de Çare Olamadı

Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Başakşehir deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-0 mağlup olan Yeşil Beyazlılar, üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Süper Lig’de son 2 maçında gol atamadan mağlup olan Konyaspor, Aleksandar Stanojevic yönetiminde henüz puan ile tanışamadı. Tam 6 maçtır Süper Lig’de galibiyet alamayan Konyaspor’da moraller bozuk. Bu hafta konuk edecekleri İstanbulspor karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Konyaspor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

İstanbulspor Üstünlüğünü Koruyamadı

İstanbulspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Kayserispor’u konuk eden Fatih Tekke’nin ekibi sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 2 kez öne geçtikleri maçtan puan alamayan İstanbulspor’da işler yolunda gitmiyor. Geride kalan 20 haftada sadece 15 puan toplayabilen Sarı Siyahlılar, kümede kalma mücadelesi veriyor. Son sıradaki Ümraniyespor’un sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta Konyaspor’a konuk olacak İstanbulspor’da eksik bulunmuyor.

Konyaspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Konyaspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Mame Diouf

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

Konyaspor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de oynadığı son 6 maçtan da galibiyet çıkartamayan Konyaspor, 8. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Yeni hocası Aleksandar Stanojevic yönetiminde çıktıkları 2 maçta Ankaragücü’ne ve Başakşehir’e gol atamadan kaybettiler. İstanbulspor ise ligde kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Kayserispor’a 4-2 kaybettiler. Ligin vasat takımlarından biri olarak gösteriliyorlar. Konyaspor’a artık galibiyet gerekiyor. 6 maçlık kötü gidişatı İstanbulspor karşısında sonlandırırlar. Konyaspor’dan galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbulspor, sürpriz bir galibiyet aldı. Konyaspor deplasmanında 1-0 kazanan Sarı Siyahlılar, kümede kalma umutlarını sürdürdü.