Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Fulham İddaa Tahmini 03.02.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Fulham deplasmanda, Chelsea’nin konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 23.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Chelsea ile Fulham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Chelsea galibiyetinin 1.62, beraberlik tercihinin 4.20, Fulham galibiyetinin ise 5.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Chelsea Orta Sıralarda

Chelsea, Premier Lig’de oynadığı son maçta Liverpool ile yenişemedi. Anfield’da konuk oldukları rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Chelsea, bu 5 maçlık süreçte Crystal Palace karşısında kazanabildi. O maçta da ciddi şekilde zorlanmışlardı. Geride kalan 20 haftada 29 puan toplayan Maviler, Premier Lig’de 10. Sırada yer alıyor. Bu hafta Stamford Bridge’de konuk edecekleri Fulham karşısında kazanırlarsa, 7. Sıraya kadar yükselme ihtimalleri bulunuyor. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de N’Golo Kante, Ben Chilwell, Armando Broja ve Raheem Sterling’in sakatlıkları sürüyor.

Fulham Sürpriz Arıyor

Fulham, Premier Lig’de oynadığı son maçta Tottenham’ı konuk etmiş ve sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Premier Lig’de son haftalarda düşüşe geçen Marco Silva’nın ekibi, son 2 maçından da puan çıkartamadı. Newcastle United ve Tottenham maçlarını 1-0 kaybettiler. Geride kalan  20 haftada 31 puan toplayan Fulham, Premier Lig’de 7. Sırada yer alıyor. Bu hafta Stamford Bridge’de konuk olacakları Chelsea’ye kaybederlerse, Avrupa potasından gerileme ihtimalleri söz konusu. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Neeskens Kebano’nun sakatlığı sürüyor.

Chelsea – Fulham Maç Bilgileri

Chelsea – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de N’Golo Kante, Ben Chilwell, Armando Broja ve Raheem Sterling’in sakatlıkları sürüyor. Fulham’da Neeskens Kebano’nun sakatlığı sürüyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Mateo Kovacic, Carney Chukwuemeka, Kai Havertz, Pierre Emerick Aubameyang

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

İki takımda Premier Lig’de oynadığı son karşılaşmada puan kaybı yaşamıştı. Chelsea, Anfield’da golsüz berabere kalırken, Fulham ise taraftarı önünde Tottenham’a kaybetti. Son 2 maçını kaybeden Fulham’ın düşüşe geçtiğini belirtelim. Chelsea’de son 5 Premier Lig maçında sadece 1 kez kazanabildi. Chelsea’ye güvenmek zor. En mantıklı seçim gollere yönelmek. En az 3 gol izleyeceğimiz zevkli bir karşılaşma olur.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.72

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, Stamford Bridge’de puan kaybetti. Fulham ile golsüz berabere kalarak 2 puan bıraktılar.