TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 04.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Fatih Karagümrük deplasmanda, Ankaragücü’ne konuk olacak. Mücadele saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Ankaragücü ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ankaragücü kazanır 1.99, beraberlik 3.99, Fatih Karagümrük kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Ankaragücü Bay Geçti

Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay olarak geçti. Bir önceki hafta ise iç sahada beklenmedik bir mağlubiyet yaşadılar. Gaziantep FK’yı konuk eden Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son haftalarda önemli puan kayıpları yaşayan Ankaragücü, düşme hattına yine yaklaştı. 16. Sıradaki Giresunspor ile aralardaın 1 puanlık fark var. Bu hafta ise Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Ankaragücü’nü zor bir 90 dakika bekliyor.

Fatih Karagümrük 6 Maçtır Kaybetmiyor

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Kırmızı Siyahlılar, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartan Andrea Pirlo’nun ekibi, Süper Lig’de üst üste 6 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. 23 puan ile 11. Sırada yer alan Fatih Karagümrük, bu hafta ise Ankaragücü deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Ankaragücü – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Ankaragücü – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Ankaragücü, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Gaziantep FK karşısında puan alamadı. Rakibine 2-0 mağlup oldular. Süper Lig’de son haftalarda istikrarsız sonuçlar almaya başlayan Ankaragücü’nün bu hafta Fatih Karagümrük karşısında da işi kolay değil. Fatih Karagümrük ise haftalardır mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldılar. Yenilmezlik serileri 6 maça çıktı. Bu hafta konuk olacakları Ankaragücü deplasmanında da puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.62

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.84

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük, haftayı 3 puan ile kapattı. Konuk oldukları Ankaragücü deplasmanında 2-0 kazandılar.