TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Gaziantep FK Bahis Tahmini 04.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Gaziantep FK deplasmanda, Antalyaspor’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor ile Gaziantep FK zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Antalyaspor galibiyetinin 2.22, beraberlik tercihinin 3.73, Gaziantep FK galibiyetinin ise 3.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Antalyaspor Deplasmanda Kaybetti

Antalyaspor, geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından mağlubiyet ile döndü. Rakibine 2-0 kaybeden Kırmızı Beyazlılar, hücumda üretkenlik konusunda sıkıntı yaşadı diyebiliriz. Özellikle Haji Wright’ın yokluğunu net bir şekilde arıyorlar. Süper Lig’de son 8 maçta sadece Ümraniyespor karşısında kazanabilen Nuri Şahin’in öğrencileri, düşme hattına iyice yaklaştı. 16. Sırada yer alan ve düşme hattında bulunan Giresunspor ile eşit puana sahipler. Bu hafta ise Gaziantep FK ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Haji Wright’ın sakatlığı sürüyor.

Gaziantep FK Farklı Kazandı

Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta içi bir galibiyet daha aldı. İç sahaa Hatayspor’u konuk eden Kırmızı Siyahlılar, 1-0 geriye düştüğü maçtan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bir önceki hafta ise Ankaragücü deplasmanında 2-0 kazanmışlardı. Erol Bulut’un takımdan ayrılmasının ardından çıktıkları 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Gaziantep FK’da moraller yerinde. Bu hafta ise Antalyaspor deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Gaziantep FK’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Antalyaspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Antalyaspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Haji Wright’ın sakatlığı sürüyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Alperen Uysal, Bünyamin Balcı, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Güray Vural, Ufuk Akyol, Fredy, Hakan Özmert, Shoya Nakajima, Admir Mehmedi, Sam Larsson

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Matej Hanousek, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Antalyaspor, 2 hafta önce Ümraniyespor’u 3-2 mağlup ederek moral bulmuştu ama hafta içi yine kaybettiler. Trabzonspor deplasmanında 2-0 mağlup olan Antalyaspor’da moraller bozuk. Gaziantep FK ise Ankaragücü ve Hatayspor maçlarında üst üste galibiyetler alarak dikkat çekti. Ankaragücü’nü 2-0, Hatayspor’u ise 4-1 ile geçtiler. Son 2 maçta fire vermeyen Erol Bulut’un ekibinde moraller yerinde. Bu hafta Antalyaspor deplasmanında da puan almalarını bekliyorum. Gaziantep FK kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.62

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.79

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor, tek golle 3 puanı kaptı. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup ettiler.