LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Getafe İddaa Tahmini 04.02.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Getafe deplasmanda, Atletico Madrid’in konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Atletico MadridGetafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 1.44, beraberlik 4.25, Getafe kazanır ise 8.90 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid Çıkışa Geçti 

Atletico Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. El Sadar’da Osasuna’nın konuğu olan Diego Simeone’nin ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Atletico Madrid’e galibiyeti getiren gol ise Saul’un ayağından geldi. La Liga’da oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayarak çıkışa geçen Atletico Madrid, 4. sıraya kadar yükseldi ve Şampiyonlar Ligi umutlarını arttırdı. Bu hafta ise Wanda Metropolitano’da Getafe’yi konuk edecek Atletico Madrid, maçın net favorisi. Maç öncesinde Atletico Madrid’de eksik bulunmuyor. 

Getafe Evinde Kaybetti 

Getafe, La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk ettiği Real Betsi karşısında da puan alamadı. Alfonso Perez’de konuk ettikleri rakibine 1-0 kaybettiler. La Liga’da oynadığı son 4 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Getafe’de moraller bozuk. Üst üste yaşanan mağlubiyetlerin ardından düşme hattına kadar gerileyen Quique Flores’in öğrencilerini bu hafta yine zor bir maç bekliyor. Atletico Madrid’e konuk olacak Getafe’nin Wanda Metropolitano’da puan alabileceğini düşünmüyorum. Maç öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri sakat. 

Atletico Madrid – Getafe Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Mauro Arambarri sakat.

Atletico Madrid'in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, son 2 haftafa Valladolid ve Osasuna karşısında fire vermedi. Bu 2 maçta 6 puan toplayan Diego Simeone’nin ekibi, kalesini de gole kapatmayı başardı. La Liga’da ilk 4 umutlarını yeniden arttırdılar. Getafe ise La Liga’da üst üste 4 maçtır mağlup oluyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Real Betis’e 1-0 kaybettiler. Son 2 haftadır skor da üretemiyorlar. Atletico Madrid, maçın net favorisi. Formsuz Getafe karşısında kolay bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS , Oran 1.44

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, iç sahada konuk ettiği Getafe karşısında 2 puan bıraktı. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar.