Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Bournemouth İddaa Tahmini 04.02.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Bournemouth deplasmanda, Brighton’ın konuğu olacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Brighton ile Bournemouth zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Brighton galibiyetinin 1.38, beraberlik tercihinin 5.10, Bournemouth galibiyetinin ise 9.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brighton Favori Taraf

Brighton, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup’da karşı karşıya geldiği Liverpool karşısında tur atlamayı başardı. Rakibi son dakikada Mitoma’nın attığı golle 2-1 mağlup ederek tur atladılar. Premier Lig’de ise son haftalarda iyi sonuçlar alan Roberto De Zerbi’nin ekibi, Everton, Liverpool ve Leicester City maçlarından 7 puan çıkarttı. Premier Lig’de 6. Sırada bulunan Brighton’ın Avrupa umutları da devam ediyor. Bu hafta Bournemouth’u konuk edecek Brighton, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Alexis Mac Allister kart cezalısı.

Bournemouth Düşme Hattında

Bournemouth, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. 2 hafta önce Vitality’de konuk ettikleri Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldılar. 4 maçlık mağlubiyet serisine son veren Bournemouth’un galibiyet hasreti ise 5 maça çıkmış oldu. Premier Lig’de son dönemde düşüş geçen Gary O’Neil’ın öğrencileri, bu hafta AMEX’de Brighton’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Bournemouth’a savunmadan Lewis Cook’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Brighton – Bournemouth Maç Bilgileri

Brighton – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Alexis Mac Allister kart cezalısı. Bournemouth’a savunmadan Lewis Cook’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Brighton, Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan topladı. Everton ve Liverpool karşısında kazanan Roberto De Zerbi’nin ekibi, Leicester City ile de 2-2 berabere kaldı. Premier Lig’de 5. sırada yer alan Brighton, Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdürüyor. Bournemouth ise Premier Lig’de 5 maçtır galibiyet alamıyor. Son 5 maçlık süreçte tek puanını Nottingham Forest karşısında aldılar. Brighton karşısında da işleri zor. Brighton’dan 3 puan bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, son 4 maçta 10. puanını elde etti. AMEX’de Bournemouth’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar.