Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Arsenal İddaa Tahmini 04.02.2023

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Everton evinde, lider Arsenal’ı konuk edecek. Mücadele saat 15.30’da başlayak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Everton ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Everton kazanır 8.00, beraberlik 4.75, Arsenal kazanır ise 1.44 olarak açıklanmış.  

Everton 8 Maçtır Kazanamıyor

Everton, Premier Lig’de oynadığı son maçtan da puan çıkartamadı. West Ham deplasmanına konuk olan Everton, rakibine 2-0 kaybetti. Jarrod Bowen’a önlem almakta ciddi şekilde zorlandılar. Bu mağlubiytin ardından teknik direktör Frank Lampard ile de yollar ayrıldı. Teknik direktörlük görevine ise Sean Dyche’ı getirdiler. Bu hafta lider Arsenal’ı konuk edecek olan Everton’ın işi pek kolay değil. Düşme hattında bulunuyorlar ve Premier Lig’de tam 8 maçtır kazanamayan bir Everton var. Karşılaşma öncesinde Everton’da Nathan Patterson’ın sakatlığı devam ediyor.

Arsenal Liderliğini Sürdürüyor

Arsenal, Premier Lig’de oynadığı son maçta Manchester United engelini 3-2 ile geçmeyi başarmıştı. Emirates’de müthiş bir galibiyet aldılar ve liderliğini devam ettirdiler. En yakın takipçisi Manchester City’nin 5 puan önünde bulunan Arsenal’ın 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. FA Cup’a ise vedaeeden Mikel Arteta’nın ekibi, Etihad’da Manchester City’e 1-0 mağlup olmuştu. Premier Lig’de bu hafta Everton’a konuk olacak Arsenal’da Emile Smith Rowe, Gabriel Jesus ve Mohamed Elneny’nin sakatlıkları sürüyor.

Everton – Arsenal Maç Bilgileri

Everton – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Nathan Patterson’ın sakatlığı devam ediyor. Arsenal’da Emile Smith Rowe, Gabriel Jesus ve Mohamed Elneny’nin sakatlıkları sürüyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay, Calvert Lewin

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

İddaa Tahmini

Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Manchester United’ı 3-2 ile geçtiler. Golcü Eddie Nketiah, son haftalarda çok formda. Everton’da ise beklenen ayrılık gerçekleşti. Frank Lampard’ın görevine son verildi. Takımın başına ise Sean Dyche getirildi. Everton, sürpriz arayacak ama lidere karşı işleri çok zor. Mikel Arteta’nın öğrencileri, Goodison Park’da kolay bir galibiyet alarak liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.44

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, Premier Lig’de uzun bir aradan sonra galip geldi. Yeni hocası Sean Dyche yönetiminde çıktıkları ilk maçta lider Arsenal’ı 1-0 mağlup etmeyi başardılar.