Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Crystal Palace İddaa Tahmini 04.02.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Crystal Palace deplasmanda, Manchester United’a konuk olacak. Karşılaşma saat 18.00’de Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Manchester United ile Crystal Palace takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Manchester United galibiyetine 1.42, beraberlik tercihine 4.85, Crystal Palace galibiyetine ise 8.30 verildiğini görüyoruz.

Manchester United Finale Çıktı

Manchester United, geçtiğimiz hafta içi Old Trafford’da konuk ettiği Nottingham Forest’ı 2-0 ile geçti. İlk maçı da 3-0 kazanmayı başaran Manchester United, Lig Kupası’nda adını finale yazdırdı. Premier Lig’de ise son 2 maçta 5 puan kaybettiler. Son maçta lider Arsenal’a Emirates’de konuk oldular ve maçı 3-2 kaybettiler. Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettirmek isteyen Manchester United, bu hafta Old Trafford’da Crystal Palace’ı konuk edecek. Maç öncesinde Manchester United’da Christian Eriksen, Donny Van De Beek ve Scott McTominay sakat olan isimler.

Crystal Palace Sürpriz Peşinde

Crystal Palace, Premier Lig’de oynadığı son maçlarda istediği sonuçları alamıyor. Son 2 maçta Manchester United ve Newcastle United maçlarından puan çıkartmayı başardılar ama galibiyet hasretleri 4 maça çıktı. Üst üste 4 maçtır puan kaybı yaşayan Patrick Vieira’nın ekibi, Premier Lig’de 12. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise Old Trafford’da Manchester United ile karşılaşacaklar. 3 hafta önce rakibi ile Selhurst Park’da karşılaşan Crystal Palace, mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı.

Manchester United – Crystal Palace Maç Bilgileri

Manchester United – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Christian Eriksen, Donny Van De Beek ve Scott McTominay sakat olan isimler.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

İki takımda geçtiğimiz Ocak ayında karşı karşıya gelmiş ve mücadele 1-1 sona ermişti. Selhurst Park’da oynanan maçta Manchester United, galibiyeti son dakikada yediği golle kaçırmıştı. Premier Lig’de son 2 maçta 5 puan kaybeden Manchester United, 4. sırada yer alıyor. Crystal Palace ise son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Newcastle United ile golsüz berabere kaldılar. Son 4 maçtan da galibiyet çıkartamadıklarını belirtelim. Manchester United, Old Trafford’da çok etkili. Bu hafta konuk edecekleri Crystal Palace karşısında kazanırlar ve zirve takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, 3 puanı kaptı. İç sahada konuk ettikleri Crystal Palace’ı 2-1 mağlup etmeyi başardılar.