TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Beşiktaş İddaa Tahmini 04.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Beşiktaş deplasmanda, Sivasspor’a konuk olacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Sivasspor Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 3.94, beraberlik 3.71, Beşiktaş kazanır ise 2.01 olarak açıklanmış.

Sivasspor İç Sahada Kayıp

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi Alanyaspor deplasmanına konuk oldu. Sahadan net bir galibiyet ile ayrılmayı başaran Sivasspor, rakibini 3-0 mağlup etti. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçta 2 galibiyet alabilen Rıza Çalımbay’ın ekibi, düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. Giresunspor ve Antalyapsor’un puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Sivasspor, bu hafta ise Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. İç sahada son 4 maçta galibiyet alamayan Sivasspor’u zir bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da Murat Paluli’nin sakatlığı sürüyor.

Beşiktaş 2 Puan Bıraktı

Beşiktaş’ın Süper Lig’de 5 maçlık galibiyet serisi, hafta içi sona erdi. Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 7 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, 39 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Şampyionluk şanslarını azaltan Siyah Beyazlılar, en azından Avrupa umutlarını sürdürme hedefinde. Bu hafta ise Sivasspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Gedson Fernandes’in kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Sivasspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Sivasspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Murat Paluli’nin sakatlığı sürüyor. Beşiktaş’ta Gedson Fernandes’in kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Necip Uysal, Romain Saiss, Tayyip Talha, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Nathan Redmond, Dele Alli, Kevin Nkoudou, Jackson Muleka, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta içi Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 5 maçlık galibiyet serileri sona erdi ama Avrupa umutlarını devam ettirdiler. Sivasspor ise hafta içi Alanyaspor deplasmanında 3 puanı kaptı. Rakibini 3-0 mağlup eden Yiğidolar, moral buldu ve kümede kalma umutlarını arttırdı. Bu hafta Beşiktaş karşısında ise işleri pek kolay değil. Beşiktaş’tan bu hafta galibiyet bekliyorum. Sivasspor’u deplasmanda devirirler ve üst sıra takibini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.84

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.01

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ettiler ve Süper Lig’de üst üste 2. galibiyetini aldılar.