Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Liverpool İddaa Tahmini 04.02.2023

İngiltere Premier Lig’de üst sıra takibini sürdürmek isteyen Liverpool bu hafta deplasmanda, Wolverhampton’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 18.00’de Beın Sports MAX 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Wolverhampton ile Liverpool takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Wolverhampton galibiyetine 4.10, beraberlik tercihine 3.75, Liverpool galibiyetine ise 1.92 verildiğini görüyoruz.

Wolverhampton Alt Sıralarda

Wolverhampton, Premier Lig’de oynadığı son maçta Manchester City deplasmanından puansız döndü. Etihad’da rakibine 3-0 mağlup oldular. Premier Lig’de zor bir sezon geçiren Kurtlar, geride kalan 20 haftada sadece 4 galibiyet alabildi. 17 puana sahip olan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, düşme hattında yer alan Bournemouth ile aynı puana sahip. Bu hafta ise Liverpool ile karşı karşıya gelecekler. Yaklaşık 3 hafta önce bu sahada FA Cup maçında Liverpool’u konuk eden Wolverhampton, rakibine 1-0 kaybetmişti.

Liverpool’da Moraller Bozuk

Liverpool, bildiğimiz gibi Premier Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Chelsea ile golsüz berabere kaldılar. Chelsea maçından önce ise Brentford’a 3-1, Brighton’a ise 3-0 kaybettiler. Son 3 maçta sadece 1 puan alabildiler. FA Cup’da ise Brighton’ın konuğu olan Jurghen Klopp’un ekibi, uzatma dakikalarında yedikleri golle maçı 2-1 kaybettiler. Bu sonucun ardından FA Cup’a veda eden Liverpool’da moraller bozuk. Premier Lig’de bu hafta Wolverhampton’a konuk olacak Liverpool’da Ibrahima Konate, Arthur, Luis Diaz, Diogo Jota ve Van Dijk sakat olan isimler.

Wolverhampton – Liverpool Maç Bilgileri

Wolverhampton – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Ibrahima Konate, Arthur, Luis Diaz, Diogo Jota ve Van Dijk sakat olan isimler.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Goncalo Guedes, Raul Jimenez

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Ibrahima Konate, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. 2 hafta önce Anfield’da konuk ettikleri Chelsea ile golsüz berabere kaldılar. Brentford, Brighton ve Chelsea maçlarında sadece 1 puan toplayabildiler. Wolverhampton ise Etihad’da Manchester City deplasmanında 3-0 kaybetti. Premier Lig’de düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Liverpool’un galibiyete ihtiyacı var. Hafta içi FA Cup’da Brighton’a elendiler. Bu hafta Wolverhampton karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton, sürpriz yaptı. Liverpool karşısında 3-0 kazanarak dikkat çektiler. Liverpool’da galibiyet hasreti ise 4 maça çıktı.