Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Hoffenheim Maç Tahmini 04.02.2023

beIN CONNECT ekranlarından 4 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek.

intobet, Bochum galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.58, Hoffenheim galibiyetine ise 2.51 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.57, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Bochum 2 Haftadır Mağlup

Bochum, Almanya Bundesliga’da 2 haftadır deplasmanda eli boş dönüyor. Bayer Leverkusen deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan Thomas Letsch’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Mainz 05’e deplasmanda 5-2 kaybetti. Savunmada bir türlü aradığı başarıyı bulamayan ev sahibi, üst üste farklı mağlubiyetlerden kurtulamadı. 18 hafta sonunda 5 galibiyet, 1 beraberlik, 12 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başarabilen Bochum, Play Out hattında yer alıyor. Devre arası transfer döneminde Moritz Broschinski, Pierre Kunde ve Keven Schlotterbeck’i kadrosuna katan ev sahibi, en yakın rakiplerinden Hoffenheim’ı sahasında konuk edecek. Kazanması halinde Play Out hattından kurtulma şansı yakalayacak olan Bochum, bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Hoffenheim Galibiyete Hasret

Hoffenheim’da galibiyet hasreti 8 haftaya çıktı. Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren konuk ekip, son 8 haftadan 6 mağlubiyet, 2 beraberlik alırken, 19 puanla 13. sıraya kadar geriledi. Düşme potasıyla puan farkı 3’e kadar inerken, teknik adam Andre Breitenreiter’in tahtı sallanmaya başladı. Ara transfer döneminde genç golcü Georginio Rutter takımdan ayrılırken, Anthony Brooks, Kasper Dolberg ve Thomas Delaney transfer edildi. 3 bölgeye de takviye yapan Hoffenheim, bu hafta Bochum deplasmanına çıkacak. Sezonun ilk yarısında iç saha avantajıyla Bochum’a 3-2’lik üstünlük kurmayı başarmışlardı. Son 6 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşılan konuk ekip, skor üretmekte zorlanamazken, savunmada ise etkisiz kaldı.

Bochum – Hoffenheim Maç Bilgileri

Bochum – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum’da Paul Grave, Michael Esser ve Cristian Gamboa’nın sakatlıkları devam ediyor. Hoffenheim takımında ise Grischa Prömel, Kevin Vogt, Larsen, Skov ve Stiller’in sakatlıkları devam ediyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Simon Zoller, Philipp Hofmann.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Stanley Nsoki, Tom Bischof, Ozan Kabak, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Sebastian Rudy, Munas Dabbur, Kasper Dolberg, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

Sezon boyunca kalesini gole kapatmakta zorlanan Bochum ve Hoffenheim, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. İki takımında bu hafta kalesini gole kapatamayacağını ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.72

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda 3 puan Bochum’un oldu. Ev sahibi 5 golle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde 2 gole izin verdi. İki takımda hücum performanslarıyla bu hafta bizleri yanıltmadı.