Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Freiburg İddaa Tahmini 04.02.2023

Almanya Bundesliga‘da zirve mücadelesi veren Borussia Dortmund ile Freiburg, 19. haftada karşı karşıya geliyor. 4 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Borussia Dortmund galibiyetine 1.69, beraberliğe 4.26, Freiburg galibiyetine ise 4.66 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.32 oran kazandırıyor.

Borussia Dortmund Gözünü Zirveye Dikti

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanan Borussia Dortmund, zirve yarışına ortak oldu. Edin Terzic ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası dönüşünde zirveyle puan farkını 3’e kadar indirmeyi başardı. Augsburg, Mainz 05 ve Bayer Leverkusen karşısında galip gelen Sarı Siyahlılar, şampiyonluk yarışında elini güçlendirmeye devam ediyor. Haller’in geri dönüşüyle birlikte hücum hattında çok opsiyonlu bir takım haline gelen ev sahibi, devre arası transfer döneminde Julien Duranville ve Julian Ryerson transferleriyle sağ kanat bölgesini güçlendirdi. Sağ kanattan sezon boyunca istediği verimi alamayan Edin Terzic, hem savunma hem de hücum hattına takviyelerle kadro derinliğini arttırdı. Sezonun ilk yarısında Freiburg engelini deplasmanda 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Dortmund, aynı puandaki rakibi karşısında bir kez daha kazanmak istiyor.

Freiburg Yakın Takipte

Freiburg, Almanya Bundesliga’nın 19. haftasında Dortmund deplasmanına liderlik şansıyla çıkıyor. Christian Streich ve öğrencileri, ilk 18 haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyarken, geçtiğimiz hafta Augsburg karşısında alınan 3-1’lik galibiyetle birlikte, zirveyle puan farkını 3’e indirdi. 2022 Dünya Kupası dönüşü Wolfsburg’a deplasmanda 6-0 kaybeden, Frankfurt ile iç sahada 1-1 berabere kalan Freiburg, lider olma şansını 2 haftada da değerlendiremedi. Augsburg karşısında güven tazeleyen bir futbol ortaya koyduklarını söyleyebiliriz. Streich 3’lü savunma anlayışıyla takımını sahaya sürerken, konuk ekip etkileyici bir galibiyete imza attı. Devre arası transfer döneminde takviye yapmayan Freiburg, şampiyonluk yarışında kadrosuna güveniyor.

Dortmund – Freiburg Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde Thomas Meunier ve Mateu Morey’in sakatlıkları devam ediyor. Salih Özcan ise kart cezalısı.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Karim Adeyemi.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 18 haftanın en iyileri arasına girmeyi başaran Dortmund ve Freiburg, sezonun ikinci yarısında karşı karşıya geliyor. Liderin 3 puan gerisinde kalan taraflar, dev maçta karşılıklı goller bulmayı başaracak ve son düdüğe kadar galibiyet peşinde koşacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund yükselişini Freiburg galibiyetiyle sürdürdü. Bundesliga’da zirve takibini bırakmayan ev sahibi, en yakın rakibini 5 golle mağlup ederken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.