Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Frankfurt Hertha Berlin Maç Tahmini 04.02.2023

Frankfurt‘un sahasında konuğu Hertha Berlin. 4 Şubat Cumartesi akşamı sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 19. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3.

intobet, Frankfurt galibiyetine 1.49, beraberliğe 4.68, Hertha Berlin galibiyetine ise 6.33 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.63, 2.5 Alt 2.34 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt Zirve Takibinde

Eintracht Frankfurt, Almanya Bundesliga’da son 6 hafta mağlubiyete yer vermedi. Son Avrupa şampiyonu, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve Almanya Bundesliga’da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Devler sahnesinde Son 16 mücadelesi verecek olan Oliver Glasner’in öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise 18 haftadan 32 puan topladı ve 6. sırada yer aldı. Lider ile arasında 5 puan fark bulunan Frankfurt, son 6 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Geçtiğimiz hafta Bayern Münih deplasmanına konuk olan ev sahibi, devre arasına 1-0 geride girerken, bu sezon golleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kolo Muani, skoru 1-1’e getirdi ve takımını lider karşısında 1 puan taşıdı. Paxten Aaronson, Simon Simoni ve Philipp Max takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Frankfurt, düşme hattındaki Hertha Berlin karşısına çıkıyor.

Hertha Berlin 3 Haftadır Mağlup

Almanya Bundesliga’da ilk 18 haftayı küme düşme tehlikesiyle geride bırakan Hertha Berlin, devre arası transfer döneminde Tolga Ciğerci ve Florian Niederlechner’i kadrosuna kattı. Almanya Bundesliga’da sezonun ikinci yarısına iç sahada 2-0’lık Union Berlin mağlubiyetiyle başlayan Hertha Berlin, üst üste 3. yenilgisini aldı. Son 3 haftada Bochum, Wolfsburg ve Union Berlin karşısında toplamda 10 gol yiyerek mağlup olan Hertha Berlin, 3 haftada sadece 1 gol atabildi. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan konuk ekipte kötü gidişat devam ediyor. Zor günler geçiren Sandro Schwarz’ın öğrencileri, bu hafta Frankfurt deplasmanında 3 puan arayacak.

Frankfurt – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Eric Ebimbe ve Luca Pellegrini’nin sakatlıkları devam ediyor. Hertha Berlin’de ise Chidera Ejuke, Kelian Nsona, Jovetic ve Pekarik’in sakatlıkları devam ediyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Lionel Scherhant, Wilfried Kanga.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da tam 6 haftadır maç kaybetmeyen Frankfurt, liderlik iddiasını doludizgin sürdürüyor. Ev sahibi bu hafta düşme hattındaki Hertha Berlin karşısında yenilmezlik serisini 3 puanla sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.49

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt taraftarı önünde zorlanmadan kazandı. Kolo Muani 2 golle maça damga vururken, son sözü ise Aurelio Buta söyledi. Frankfurt 3 golle kazanırken, Hertha Berlin karşısında bizleri yanıltmadı.