İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 04.02.2023

4 Şubat Cumartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Newcastle United – West Ham: MS 1, 1.43 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Newcastle United, Premier Lig’de uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Eddie Howe’un ekibi, bu sezon Premier Lig’de tek mağlubiyetini Liverpool deplasmanında yaşadı. St. James Park’ı adeta bir kale gibi kullanıyorlar ve bu sezon iç sahada maç kaybetmediler. Son 15 maçtır mağlubiyet yaşamayan Newcsatle United, Premier Lig’de 3. Sırada yer alıyor. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma adına da oldukça iddialılar. Bu hafta West Ham’ı konuk edecek Newcastle United’da Bruno Guimaraes kart cezalısı. Jonjo Shelvey ve Javier Manquillo ise sakat olan isimler. West Ham, Premier Lig’de oynadığı son maçta Everton engelini 2-0 ile geçmişti. Jarrod Bowen’ın attığı 2 golle 2-0 kazanan Londar ekibi, Premier Lig’de 7 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Sezonun önemli galibiyetlerinen birini alan David Moyes’un ekibi, bu galibiyet ile düşme hattının üzerine çıkmış oldu. Kümede kalma umutlarını devam ettiren West Ham, bu hafta Newcastle United deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde West Ham’da Maxwel Cornet ve Danny Ings’ın sakatlıkları devam ediyor. Newcastle United, Premier Lig’de tam 15 maçtır mağlubiyet yaşamıyor. Lig Kupası’nda da finale kadar çıkmayı başardılar. Hafta içi Southampton’ı 2-1 ile geçerek finalde Manchester United ile eşleştiler. West Ham ise Premier Lig’de oynadığı son maçta Everton’ı 2-0 mağlup etmişti. Uzun bir aradan sonra kazanarak moral buldular. Newcastle United, maçın net favorisi. St. James Park’da West Ham’ı mağlup ederler ve ilk 4 umutlarını korurlar.

Elche – Villarreal: MS 2, 1.43 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Elche’de işler yolunda gitmiyor. La Liga’da geçtiğimiz hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olan Elche, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Sevilla karşısında hiçbir varlık gösteremediler. La Liga’da bu sezon galibiyet sevinci yaşayamayan Pablo Machin’in öğrencileri, üst üste 20 maçtır galibiyet alamıyor. Küme düşmelerine kesin gözüyle bakılan Elche, bu hafta Manuel Martinez Valero’da Villarreal’i konuk edecek. Maç öncesinde Elche’de Pedrı Bigas cezalı. Alex Collado ve Tete Morente ise sakat. Villarreal, geçtiğimiz haftayı La Liga’da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’ya 1-0 mağlup olan Villarreal’de moraller bozuk. Bu yenilginin ardından Quique Setien’in ekibinin La Liga’daki 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. Avrupa umutlarını devam ettirmek isteyen Villarreal, bu hafta Maneul Martinez Valero’da Elche’nin konuğu olacak. Maç öncesinde Villarreal’de Giovani Lo Celso ve Alfonso Pedraza’nın sakatlıkları var. Elche, La Liga’da galibiyet hasretini devam ettiriyor. Sezon başından bu yana 3 puan sevinci yaşayamayan Elche’nin galibiyet hasreti 19 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu Sevilla deplasmanında 3-0 kaybettiler. Villarreal ise La Ceramica’da konuk ettiği Rayo Vallecano karşısında puan alamadı. Rakibin 1-0 kaybettiler. 5 maçlık mağlubiyet serisi sona eren Villarreal, yine bir seri peşinde. Bu hafta konuk olacakları Elche deplasmanında 3 puan almayı başarırlar.

Ankaragücü – Fatih Karagümrük: 02 (ç), 1.62 (iddaa) – 1.84 (Bets10) ; Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay olarak geçti. Bir önceki hafta ise iç sahada beklenmedik bir mağlubiyet yaşadılar. Gaziantep FK’yı konuk eden Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son haftalarda önemli puan kayıpları yaşayan Ankaragücü, düşme hattına yine yaklaştı. 16. Sıradaki Giresunspor ile aralardaın 1 puanlık fark var. Bu hafta ise Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Ankaragücü’nü zor bir 90 dakika bekliyor. Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Kırmızı Siyahlılar, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartan Andrea Pirlo’nun ekibi, Süper Lig’de üst üste 6 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. 23 puan ile 11. Sırada yer alan Fatih Karagümrük, bu hafta ise Ankaragücü deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Ankaragücü, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Gaziantep FK karşısında puan alamadı. Rakibine 2-0 mağlup oldular. Süper Lig’de son haftalarda istikrarsız sonuçlar almaya başlayan Ankaragücü’nün bu hafta Fatih Karagümrük karşısında da işi kolay değil. Fatih Karagümrük ise haftalardır mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldılar. Yenilmezlik serileri 6 maça çıktı. Bu hafta konuk olacakları Ankaragücü deplasmanında da puan almayı başarırlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.31

Bets10 Bahis Oranı: 5.19