İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 04.02.2023

Herkese merhaba. 4 Şubat Cumartesi günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Everton – Arsenal: MS 2, 1.25 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; Everton, Premier Lig’de oynadığı son maçtan da puan çıkartamadı. West Ham deplasmanına konuk olan Everton, rakibine 2-0 kaybetti. Jarrod Bowen’a önlem almakta ciddi şekilde zorlandılar. Bu mağlubiytin ardından teknik direktör Frank Lampard ile de yollar ayrıldı. Teknik direktörlük görevine ise Sean Dyche’ı getirdiler. Bu hafta lider Arsenal’ı konuk edecek olan Everton’ın işi pek kolay değil. Düşme hattında bulunuyorlar ve Premier Lig’de tam 8 maçtır kazanamayan bir Everton var. Karşılaşma öncesinde Everton’da Nathan Patterson’ın sakatlığı devam ediyor. Arsenal, Premier Lig’de oynadığı son maçta Manchester United engelini 3-2 ile geçmeyi başarmıştı. Emirates’de müthiş bir galibiyet aldılar ve liderliğini devam ettirdiler. En yakın takipçisi Manchester City’nin 5 puan önünde bulunan Arsenal’ın 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. FA Cup’a ise vedaeeden Mikel Arteta’nın ekibi, Etihad’da Manchester City’e 1-0 mağlup olmuştu. Premier Lig’de bu hafta Everton’a konuk olacak Arsenal’da Emile Smith Rowe, Gabriel Jesus ve Mohamed Elneny’nin sakatlıkları sürüyor. Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Manchester United’ı 3-2 ile geçtiler. Golcü Eddie Nketiah, son haftalarda çok formda. Everton’da ise beklenen ayrılık gerçekleşti. Frank Lampard’ın görevine son verildi. Takımın başına ise Sean Dyche getirildi. Everton, sürpriz arayacak ama lidere karşı işleri çok zor. Mikel Arteta’nın öğrencileri, Goodison Park’da kolay bir galibiyet alarak liderliğini devam ettirir.

Sivasspor – Beşiktaş : MS 2, 1.84 (iddaa) – 2.01 (Bets10) ; Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi Alanyaspor deplasmanına konuk oldu. Sahadan net bir galibiyet ile ayrılmayı başaran Sivasspor, rakibini 3-0 mağlup etti. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçta 2 galibiyet alabilen Rıza Çalımbay’ın ekibi, düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. Giresunspor ve Antalyapsor’un puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Sivasspor, bu hafta ise Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. İç sahada son 4 maçta galibiyet alamayan Sivasspor’u zir bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da Murat Paluli’nin sakatlığı sürüyor. Beşiktaş’ın Süper Lig’de 5 maçlık galibiyet serisi, hafta içi sona erdi. Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 7 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, 39 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Şampyionluk şanslarını azaltan Siyah Beyazlılar, en azından Avrupa umutlarını sürdürme hedefinde. Bu hafta ise Sivasspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Gedson Fernandes’in kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta içi Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 5 maçlık galibiyet serileri sona erdi ama Avrupa umutlarını devam ettirdiler. Sivasspor ise hafta içi Alanyaspor deplasmanında 3 puanı kaptı. Rakibini 3-0 mağlup eden Yiğidolar, moral buldu ve kümede kalma umutlarını arttırdı. Bu hafta Beşiktaş karşısında ise işleri pek kolay değil. Beşiktaş’tan bu hafta galibiyet bekliyorum. Sivasspor’u deplasmanda devirirler ve üst sıra takibini sürdürürler.

Atletico Madrid – Getafe: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; Atletico Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. El Sadar’da Osasuna’nın konuğu olan Diego Simeone’nin ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Atletico Madrid’e galibiyeti getiren gol ise Saul’un ayağından geldi. La Liga’da oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayarak çıkışa geçen Atletico Madrid, 4. sıraya kadar yükseldi ve Şampiyonlar Ligi umutlarını arttırdı. Bu hafta ise Wanda Metropolitano’da Getafe’yi konuk edecek Atletico Madrid, maçın net favorisi. Maç öncesinde Atletico Madrid’de eksik bulunmuyor. Getafe, La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk ettiği Real Betsi karşısında da puan alamadı. Alfonso Perez’de konuk ettikleri rakibine 1-0 kaybettiler. La Liga’da oynadığı son 4 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Getafe’de moraller bozuk. Üst üste yaşanan mağlubiyetlerin ardından düşme hattına kadar gerileyen Quique Flores’in öğrencilerini bu hafta yine zor bir maç bekliyor. Atletico Madrid’e konuk olacak Getafe’nin Wanda Metropolitano’da puan alabileceğini düşünmüyorum. Maç öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri sakat. Atletico Madrid, son 2 haftafa Valladolid ve Osasuna karşısında fire vermedi. Bu 2 maçta 6 puan toplayan Diego Simeone’nin ekibi, kalesini de gole kapatmayı başardı. La Liga’da ilk 4 umutlarını yeniden arttırdılar. Getafe ise La Liga’da üst üste 4 maçtır mağlup oluyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Real Betis’e 1-0 kaybettiler. Son 2 haftadır skor da üretemiyorlar. Atletico Madrid, maçın net favorisi. Formsuz Getafe karşısında kolay bir galibiyet alırlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.87

Bets10 Bahis Oranı: 4.16