Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Leipzig İddaa Tahmini 04.02.2023

Almanya Bundesliga‘da yoluna 18 hafta sonunda 12. sırada devam eden Köln ile 3. sıradaki Leipzig karşı karşıya gelecek. 4 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından yayınlanacak.

intobet, Köln galibiyetine 3.59, beraberliğe 3.74, Leipzig galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.19, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 1.74 oran veriyor.

Köln Evine Beraberlikle Döndü

Almanya Bundesliga’da son 3 hafta Köln cephesinde 2 beraberlik, 1 galibiyetle sona erdi. Baumgart ve öğrencileri, Werder Bremen karşısında aldığı 7-1’lik harika galibiyetin ardından, Bayern Münih ve Schalke 04 karşısında 1’er puana razı geldi. Werder Bremen karşısında harika oynayan ev sahibi lider Bayern Münih karşısında etkisini sürdürdü ve lidere deplasmanda geçit vermedi. Geçtiğimiz hafta ise ligin en zayıf halkası Schalke 04 ile berabere kaldılar. Ligin en çok gol yiyen takımı karşısında skor üretemeyen Köln, aynı etkiyi gösteremedi. 22 puanla 12. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, bu hafta Leipzig karşısına çıkacak. Devre arası transfer döneminde Julian Roloff ve Davie Selke takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Köln, bu zorlu engeli kayıpsız geçmek istiyor.

Leipzig 11 Haftadır Kaybetmiyor

Almanya Bundesliga’da son 11 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Leipzig, teknik adam değişikliğinin ardından şampiyonluk yarışına girmeyi başarırken, galibiyetlerine Almanya DFB Kupası’nda devam etti. Bundesliga’da son 11 haftadan 8 galibiyet, 3 beraberlik almayı başaran Leipzig, 13 hafta önce göreve gelen Marco Rose ile birlikte, sadece Mönchengladbach deplasmanında mağlup oldu. Ligde haftayı 2-1’lik Stuttgart galibiyetiyle noktalayan Leipzig, hafta içinde ise Hoffenheim’ı iç sahada 3-1 mağlup ederek, Almanya DFB Kupası’nda Çeyrek Final biletini cebine koydu. Zirveyle puan farkını 2’ye kadar indiren Leipzig, sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı Köln ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısı rakibine 10 kişiyle diş geçiremeyen konuk ekip, deplasmanda kazanmak istiyor.

Köln – Leipzig Maç Bilgileri

Köln – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de bu hafta Kristian Pedersen, Mark Uth, Dietz, Andersson, Kilian ve Limnios’un sakatlıkları devam ediyor. Leipzig cephesinde Peter Gulacsi, Nkunku, Olmo ve Abdou Diallo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Xaver Schlager, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Son 11 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve zirveyle puan farkını 2’ye kadar indirmeyi başaran Leipzig, Marco Rose yönetiminde güven vermeye devam ediyor. Leipzig’in deplasmanda kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig ve Köln puanları paylaştı. İki takımda skor üretmeyi 90 dakika boyunca başaramazken, haftayı 1’er puanla noktaladı. Leipzig galibiyete daha yakın bir futbol sergilemesine karşın, beraberlikten kurtulamadı.