Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Empoli İddaa Tahmini 04.02.2023

İtalya Serie A Ligi’nin 21. hafta fikstüründe, Roma ile Empoli kozlarını paylaşacak. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, 4 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Hovarda, Roma galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.15, Empoli galibiyetine ise 6.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Roma Toparlanmak İstiyor

Roma önce İtalya Serie A Ligi ardından İtalya Kupası’nda mağlup oldu. Jose Mourinho ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftalık yenilmezlik serisini lider Napoli karşısında 2-1’lik derbi mağlubiyetiyle kaybederken, İtalya Kupası’nda ise Yarı Final şansını kaçırdı. Napoli mağlubiyetinin ardından hafta içi fikstüründe Cremonese engeline takılan ev sahibi, ligde galibiyeti bulunmayan rakibi karşısında mağlup olarak, kupa serüvenine veda etti. Serie A Ligi’nde 20 haftadan 11 galibiyet, 4 beraberlikle 37 puan toplamayı başaran Roma, 6. sırada yer alıyor. Liderin 16 puan gerisine düşen Mourinho ve öğrencileri, üst sıraları bırakmak istemiyor. Devre arası transfer döneminde Diego Llorente, Ola Solbakken’i kadrosuna katan ev sahibi, Empoli karşısına çıkacak.

Empoli Yükselişte

Emanuel Vignato, Francesco Caputo ve Roberto Piccoli transferleriyle devre arasında kadrosunu güçlendiren Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır mağlubiyete yer vermiyor. Paolo Zanetti’nin öğrencileri, son 6 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberliğe imza atarken, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Sampdoria ve İnter karşısında gol yemeden kazanan konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Torino ile 2-2 berabere kaldı. 20 haftadan 26 puan toplamayı başaran Empoli, ligin orta sıralarına demir attı. 2022 Dünya Kupası dönüşü Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu Roma ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Roma – Empoli Maç Bilgileri

Roma – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Georginio Wijnaldum’un sakatlığı devam ediyor. Empoli cephesinde Alberto Grassi ve Ardian Ismajli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Nicolo Zaniolo, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Filippo Bandinelli, Jacopo Fazzini, Akpa-Akpro, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son 6 haftada sadece 1 kez mağlup olan Roma ile son 6 hafta namağlup bir performans sergileyen Empoli, karşı karşıya gelecek. İki takımında 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma iç sahada maça hızlı başladı. İlk 6 dakikada rakibine 2 golle üstünlük kurmayı başaran Jose Mourinho’nun öğrencileri, geri kalan dakikalarda ise rakibine gol şansı vermedi ve skoru korumayı başardı.