Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Atalanta İddaa Tahmini 04.02.2023

İtalya Serie A Ligi‘nin 16. sırasında yer alan Sassuolo, 4. sıradaki Atalanta‘yı evinde konuk edecek. 4 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak.

Betroad, Sassuolo galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.75, Atalanta galibiyetine ise 2.02 olarak belirlenmiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.39 oran kazandırıyor.

Sassuolo Haftaya Damga Vurdu

İtalya Serie A Ligi’nde 8 haftadır puan kaybı yaşayan Sassuolo, geçtiğimiz hafta puan kayıplarına son şampiyonu Milan’ı deplasmanda 5-2 mağlup ederek son verdi. Alessio Dionisi ve öğrencileri, haftanın en büyük sürprizine imza atarken, düşme hattıyla puan farkını açarak, rahat bir nefes aldı. Sassuolo ilk 20 hafta sonunda ilk kez bir maçta 5 gol buldu. 8 hafta sonra gelen galibiyet ev sahibinde moralleri yerine getirirken, devre arası transfer döneminde Nedim Bajrami ve Nadir Zortea transfer edildi. Kaan Ayhan, Hamed Junior Traorè, Georgios Kyriakopoulos, Janis Antiste ise takımdan ayrıldı. Tehlike hattından uzak kalmak isteyen Sassuolo, bu kez Atalanta karşısında sürpriz arayacak.

Atalanta Rotasını Lige Çevirdi

İtalya Kupası’na veda eden Atalanta, rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Gasperini ve öğrencileri, hafta içinde konuk olduğu İnter deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü ve Yarı Final şansını kaybetti. Avrupa’da mücadele etmeyen Atalanta, tamamen lige odakladı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Sassuolo’yu iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran Atalanta, Juventus derbisinde alınan 3-3’lük beraberliğin ardından, yenilmezlik serisini devam ettirdi. Son 5 haftada mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, liderin 15 puan gerisinde, 4. sırada yer alıyor. Devre arası transfer döneminde takviye yapmayan Atalanta, tam 10 oyuncusunu ise kiralık olarak gönderdi. Üst sıraları bırakmak istemeyen Atalanta, Sassuolo karşısında galibiyet arayacak.

Sassuolo – Atalanta Maç Bilgileri

Sassuolo – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da Domenico Berardi kart cezalısı. Andrea Pinamonti’nin ise sakatlığı bulunuyor. Atalanta’da ise Davide Zappacosta ve Jose Palomino’nun sakatlıkları devam ediyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Rogerio, Martin Erlic, Ruan, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Gregoire Defrel.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Jeremie Boga, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 5 hafta yükselişe geçen Atalanta, seriyi Sassuolo karşısında sürdürecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır. Ev sahibi sadece ligde mücadele ederken, fikstür avantajını iyi değerlendirir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.73

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sassuolo zorlu fikstürden başarıyla çıktı. Ev sahibi Milan deplasmanında aldığı harika galibiyetin ardından, karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan Atalanta karşısında kazanmaya devam etti. 3 puanı getiren gol Armand Lauriente’den geldi.