Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Mainz 05 İddaa Tahmini 04.02.2023

Almanya Bundesliga’da 19. hafta heyecanı yaşanırken, İddaa fikstüründe 4 Şubat Cumartesi günü bizleri, Union Berlin ile Mainz 05‘in 3 puan mücadelesi bekliyor. Saat 17:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4.

intobet, Union Berlin galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.46, Mainz 05 galibiyetine ise 3.94 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.22, 2.5 Alt 1.69 oran kazandırıyor.

Union Berlin Zirve Yarışında İddialı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Union Berlin, önce Almanya Bundesliga’da Berlin derbisini kazandı, ardından DFB Kupası’nda tur atladı. Urs Fischer ve öğrencileri, Berlin derbisinde Hertha Berlin’i deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başarırken, hafta içi mesaisinde ise Wolfsburg’u 10 kişiyle 2-1 mağlup ederek, adını Çeyrek Final Turu’na yazdırdı. Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanan ev sahibi, zirveyle puan farkını 1’e kadar indirdi. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu bizlere bir kez daha gösteren Union Berlin, devre arası transfer döneminde Josip Juranovic, Jérôme Roussillon ve Aïssa Laïdouni’yi kadrosuna kattı. Zirve yarışında yoluna doludizgin devam eden ev sahibi, bu hafta Mainz 05 karşısında galibiyet arayacak.

Mainz 05 Lige Odaklandı

Bo Svensson ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da tam 6 haftanın ardından galip geldi. Sezonun ikinci yarısına 3 puanla başlayan Mainz 05, sahasında konuk ettiği Bochum karşısında haftayı 5-2’lik net galibiyetle noktaladı. Bu sezon ilk kez bir maçta 5 gol bulan konuk ekip, 18 hafta sonunda puanını 23’e çıkarmayı başarırken, 11. sırada kendisine yer buldu. Kalesinde 29 gole engel olamayan konuk ekip, rakip filelere ise 26 gol gönderdi. Hafta içi Bayern Münih ile Almanya DFB Kupası’nda karşı karşıya gelen Mainz 05, lider karşısında 4-0’lık mağlubiyetle kupa serüvenine veda etti. Rotasını lige çeviren Mainz 05, bu hafta Union Berlin karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Union Berlin – Mainz 05 Maç Bilgileri

Union Berlin – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Andras Schafer ve Morten Thorsby’nin sakatlıkları devam ediyor. Mainz cephesinde Suliman Mustapha, Delano Burgzorg, Silvan Widmer, Robin Zentner ve Jonathan Burkardt’ın sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Roussillon, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Silvan Widmer, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Marcus Ingvartsen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da şampiyonluk savaşı veren Union Berlin, 3 haftalık galibiyet serisiyle Mainz 05 karşısına çıkıyor. Urs Fischer ve öğrencileri, taraftarı önünde Mainz 05’i mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin iç sahada Kevin Behrens ve Jordan Siebatcheu’nun golleriyle kazandı. Üst üste 4. lig galibiyetini alan Urs Fischer’in öğrencileri, zirve takibini bırakmadı.