TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Trabzonspor İddaa Tahmini 05.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 11 maçtır kazanan Galatasaray iç sahada, Trabzonspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galatasaray kazanır 1.72, beraberlik 4.26, Trabzonspor kazanır ise 4.89 olarak açıklanmış.  

Galatasaray Liderliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Süper Lig’de galibiyet serisini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta iç Ümraniyespor’u konuk eden Galatasaray, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Ümraniyespor karşısında devreye 2-1 geride girdiler ama ikinci yarıda buldukları gollerle 3-2 kazanarak önemli bir galibiyet aldılar. Süper Lig’de tam 11 maçtır kazanan Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Trabzonspor karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Mathias Ross’un sakatlığı devam ediyor.

Trabzonspor Nefes Aldı

Trabzonspor, bildiğimiz gibi bu sezon Süper Lig’de deplasmanda kazanmakta çok zorlanıyor. Bordo Mavililer, son 5 deplaman maçında da galibiyet alamadı. Üstelik son 3 deplasman maçını da kaybettiler. Abdullah Avcı’nın ekibi, geçtiğimiz hafta içi sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek moral buldu. Bir önceki hafta yaşanan Hatayspor mağlubiyetini de telafi etmiş oldular. Süper Lig’de 3. Sıra hedefini devam ettiren Trabzonspor, bu hafta Galatasaray’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da Dorukhan Toköz, Marek Hamsik, Edin Visca ve Bruno Peres sakat olan isimler.

Galatasaray – Trabzonspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Mathias Ross’un sakatlığı devam ediyor. Trabzonspor’da Dorukhan Toköz, Marek Hamsik, Edin Visca ve Bruno Peres sakat olan isimler.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Trabzonspor, bu sezon deplasmanda sıkıntı yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Hatayspor deplasmanında 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de oynadıkları son 5 deplasman maçında da galibiyet çıkartamadıklarını belirtelim. Galatasaray ise hafta içi Ümraniyespor’u 3-2 mağlup etti. Süper Lig’de tam 11 maçtır kazanan Sarı Kırmızılılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta konuk edecekleri Trabzonspor karşısında da maçın net favorisiler. Galatasaray’dan yine galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Trabzonspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Galatasaray, geri döndü ve rakibini 2-1 mağlup ederek liderliğini devam ettirdi.