İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 05.02.2023

İddaa fikstüründe 5 Şubat Pazar günü oynanacak mücadeleleri kupon olarak derledik. Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Brest – Lens: MS 2, 1.59 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; 5 Şubat Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Brest ile Lens karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:05’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 21. haftasında Lyon deplasmanına konuk olan Brest, golsüz beraberlikle evine dönerken, yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. 4 hafta önce göreve Eric Serge Roy’u getiren Brest, yeni hocasıyla maç kaybetmedi. 3 beraberlik, 1 galibiyete imza atan ev sahibi, düşme potasından yeni teknik adamıyla kurtulmayı başarırken, son haftalarda savunma etkisiyle dikkat çekti. Son 4 hafta kalesinde sadece 1 gole izin veren Brest, rakip filelere ise 5 kez havalandırmayı başardı. Düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam eden ev sahibi, devre arası transfer döneminde Kenny Lala ve Albert Elis transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Brest seriyi zirve yarışındaki Lens karşısında sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de zirve yarışına devam eden Lens, sakatlıklarla boğuşuyor. Konuk ekipte bu hafta Claude-Maurice, Massadio Haidara, Wesley Said, Abdul Samed, Jimmt Cabot ve Buksa’nın sakatlıkları devam ediyor. Fransa Ligue 1’de 10 maçlık yenilmezlik serisini hafta içi fikstüründe Nice yenilgisiyle kaybeden Lens, 21 hafta sonunda 2. mağlubiyetini 1-0’lık skorla aldı. 21 haftadan 13 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyetle 45 puan toplamayı başaran Franck Haise’nin öğrencileri, attığı 33 gole karşılık, kalesinde 15 gole izin verdi. Zirvenin 5 puan gerisinde yoluna devam eden Lens, devre arası transfer döneminde Adrien Thomasson ve Le Cardinal’ı kadrosuna kattı. Nice mağlubiyetinin ardından yeniden yükselişe geçmek isteyen Lens, Brest deplasmanında 3 puan arayacak. Fransa Ligue 1’de tam 10 maç sonra mağlup olan Lens, kısa sürede toparlanmayı başaracak ve Brest deplasmanında kazanarak, zirve takibini sürdürmeyi başaracaktır.

Marsilya – Nice: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de ilk 21 hafta sona erdiğinde 2. sırada yer almayı başaran Marsilya ile 8. sıradaki Nice, 5 Şubat Pazar akşamı fikstüründe karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de lider PSG ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Marsilya, devre arası transfer döneminde Azzedine Ounahi ve Ruslan Malinovskyi takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Fransa Ligue 1’de tarihinin en iyi sezon başlangıcını Igor Tudor yönetiminde yapan ev sahibi, kısa süreli düşüşün ardından son 9 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Marsilya, son 9 haftadan 7 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. Zirvenin 5 puan gerisinde yoluna devam eden ev sahibi, 21 haftada sadece 3 kez mağlup oldu. Attığı 42 golle, liderin ardından ligin en iyi hücum performansını sergileyen Marsilya, bu hafta taraftarı önünde 3 puan arayacak. Nice cephesinde Didier Digard etkisi devam ediyor. Yeni hocasıyla Ligue 1’de yükselişe geçen Nice, son 4 haftada mağlubiyete yer vermezken, Digard ile son 3 haftadan 7 puan topladı. Reims beraberliğinin ardından, son 2 haftada Lille ve Lens karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza attılar. İki ezeli rakibi karşısında kazanan konuk ekip, geçtiğimiz haftaya liderin en yakın takipçisi Lens karşısında galip gelmeyi başarırken, rakibinin 10 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi başardı. 3 haftadır kalesinde gole geçit vermeyen Nice, bu sezonki en iyi performanslarını Digard önderliğinde sergiledi. 31 puanla 8. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, Marsilya karşısına moralli çıkacak. Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya 7 galibiyet, 2 beraberlikle damga vuran Marsilya, zirve takibini bırakmadı. Marsilya harika performansını taraftarı önünde galibiyetle taçlandıracak ve liderin puan farkını açmasına izin vermeyecektir.

Lorient – Angers: MS 1, 1.66 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; 5 Şubat Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 22. hafta mücadelesinde, Lorient ile Angers karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 17:00. Fransa Ligue 1’in 21. haftasında Reims deplasmanına konuk olan Lorient, evine 4-2’lik mağlubiyetle döndü. Rennes karşısında alınan iç saha galibiyetinin ardından yeniden puan kayıplarına geri dönen ev sahibi, son 9 haftalık fikstürde kazandığı her maçın ardından puan kaybetti. İstikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan Regis Le Bris’in öğrencileri, 35 puanla 7. sırada kendisine yer buldu. Devre arası transfer döneminde Jean-Victor Makengo ve Bamba Dieng’i kadrosuna katan Lorient, Ligue 1’de yeniden yükselişe geçmek istiyor. İlk 12 haftada sadece Lens deplasmanında mağlup olan ev sahibi, aynı etkiyi yakalamak istiyor. İlk haftalardaki harika performansıyla hala üst sıralarda yer almaya devam eden Lorient, taraftarı önünde 3 puanı istiyor. Fransa Ligue 1’de ilk 21 hafta sona ererken, Angers teknik adam hamlesine ve devre arası transferlerine rağmen mağlubiyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada en yakın rakibi Ajaccio’ya kaybeden konuk ekip, üst üste 13. mağlubiyetini aldı. 6 hafta önce göreve Abdelaziz Bouhazama’yı getiren Angers, mağlubiyetlerine sezonun ikinci yarısında devam ediyor. 21 haftanın 17’sinde mağlup olan konuk ekip, sadece Montpellier ve Nice karşısında galip gelebildi. Düşme hattındaki Ajaccio karşısında dahi mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Angers, dipten kurtulamadı. Kalesinde tam 47 gole engel olamayan konuk ekip, savunma performansıyla da sınıfta kaldı. Küme düşme adayları arasında düşmesi en kuvvetli ihtimal olan takım Angers. Sezonun ilk yarısında Lorient’e 2-1’lik skorla kaybeden konuk ekip, bir kez daha rakibi karşısında puan adına güven vermiyor. Fransa Ligue 1’in üst sıralarında yer almaya devam eden Lorient, son 13 haftanın tamamında mağlup olan ve Ligue 1’in en zayıf halkası haline gelen Angers karşısında hata yapmayacak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.95

Bets10 Bahis Oranı: 5.81