Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Milan İddaa Tahmini 05.02.2023

5 Şubat Pazar akşamı İddaa fikstüründe bizleri Milano derbisi bekliyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 21. haftasında sahne alacak olan İnter ile Milan‘ın derbi mücadelesi, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, İnter galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.60, Milan galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.74, beraberliğe 3.08, konuk ekibe ise 3.33 oran veriyor.

İnter’den Üst Üste Galibiyetler

İnter üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Cremonese deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran İnter, İtalya Kupası Çeyrek Final maçında ise Atalanta’yı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başardı. Ligde alınan Empoli mağlubiyetinin ardından toparlanmayı başaran İnzaghi’nin öğrencileri, son 7 haftada sadece 1 maç kaybetti. Kısa bir süre önce Milano derbisinden 3-0’lık galibiyetle ayrılan ev sahibi, Süper Kupa finalinde İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan’ı mağlup etmeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ise sezonun ilk yarısında Milano derbisini kaybetmişlerdi. Lider Napoli’nin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden İnter, 20 haftadan 40 puan topladı. Ev sahibi 13 puan geride, zirve takibine devam ediyor.

Milan Galibiyeti Unuttu

İtalya Serie A Ligi’nde üst üste puan kayıpları yaşayan Milan, aynı zamanda hem İtalya Süper Kupa finalini kaybetti hem de İtalya Kupası’na veda etti. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır kazanamayan Milan, son 4 haftadan 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Lazio karşısında 4-0, Sassuolo karşısında ise 5-2’lik hezimetler yaşayan Milan, İtalya Süper Kupa finalinde ise İnter’e 3-0 kaybetti. Milano derbisinde hezimete uğrayan konuk ekip, bu ke Milano derbisini kazanmak istiyor. İtalya Kupası’na ise Torino mağlubiyetiyle veda eden Milan, 2022 Dünya Kupası dönüşünde zor günler geçiriyor. 3 kulvarda birden düşüşe geçen ekip, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı mağlup etmeyi başardığı İnter karşısına deplasmanda çıkacak.

İnter – Milan Maç Bilgileri

İnter – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de derbi öncesi Marcelo Brozovic’in sakatlığı devam ediyor. Milan takımında ise Ismael Bennacer, Mike Maignan, Tomori, Ibrahimovic ve Alessandro Florenzi’nin sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

Dev derbide iki takımda kazanarak, zirve yarışının içerisinde kalmak istiyor. İnter ve Milan için derbi mücadelesi 3 puandan fazlasını ifade ederken, iki takımda kritik maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük şansı tanımayacaktır. İki takımda savunma tedbirini ilk yarı boyunca elden bırakmayacaktır.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.96

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Milano derbisinde skoru belirleyen isim Lautaro Martinez oldu. Yıldız golcü 34. dakikada attığı tek golle, derbide İnter’i 3 puana taşıdı. Milan ise İnter’e karşı üst üste 2. kez kaybetti.