Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Nice İddaa Tahmini 05.02.2023

Fransa Ligue 1′de ilk 21 hafta sona erdiğinde 2. sırada yer almayı başaran Marsilya ile 8. sıradaki Nice, 5 Şubat Pazar akşamı fikstüründe karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Marsilya galibiyetine 1.70, beraberliğe 3.95, Nice galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.50, beraberliğe 3.32, konuk ekibe ise 4.20 oran veriyor.

Marsilya Zirve Takibini Bırakmadı

Fransa Ligue 1’de lider PSG ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Marsilya, devre arası transfer döneminde Azzedine Ounahi ve Ruslan Malinovskyi takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Fransa Ligue 1’de tarihinin en iyi sezon başlangıcını Igor Tudor yönetiminde yapan ev sahibi, kısa süreli düşüşün ardından son 9 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Marsilya, son 9 haftadan 7 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. Zirvenin 5 puan gerisinde yoluna devam eden ev sahibi, 21 haftada sadece 3 kez mağlup oldu. Attığı 42 golle, liderin ardından ligin en iyi hücum performansını sergileyen Marsilya, bu hafta taraftarı önünde 3 puan arayacak.

Nice Yeni Hocasıyla Yükselişte

Nice cephesinde Didier Digard etkisi devam ediyor. Yeni hocasıyla Ligue 1’de yükselişe geçen Nice, son 4 haftada mağlubiyete yer vermezken, Digard ile son 3 haftadan 7 puan topladı. Reims beraberliğinin ardından, son 2 haftada Lille ve Lens karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza attılar. İki ezeli rakibi karşısında kazanan konuk ekip, geçtiğimiz haftaya liderin en yakın takipçisi Lens karşısında galip gelmeyi başarırken, rakibinin 10 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi başardı. 3 haftadır kalesinde gole geçit vermeyen Nice, bu sezonki en iyi performanslarını Digard önderliğinde sergiledi. 31 puanla 8. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, Marsilya karşısına moralli çıkacak.

Marsilya – Nice Maç Bilgileri

Marsilya – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da bu hafta Eric Bailly kart cezalısı. Amine Harit’in ise sakatlığı bulunuyor. Nice cephesinde ise Nicolas Pepe ve Youcef Atal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Aaron Ramsey, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya 7 galibiyet, 2 beraberlikle damga vuran Marsilya, zirve takibini bırakmadı. Marsilya harika performansını taraftarı önünde galibiyetle taçlandıracak ve liderin puan farkını açmasına izin vermeyecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice deplasmanda Marsilya’nın 9 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi başardı. Konuk ekip 3 golle kazanırken, 9 maçtır kaybetmeyen rakibine sadece 1 gol şansı verdi.