Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Udinese Maç Tahmini 05.02.2023

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 5 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’desahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Udinese karşı karşıya gelecek.

Bets10, Torino galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.25, Udinese galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Torino Üst Sıra Takibini Bırakmadı

İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftadan 4 puan çıkaran Torino, İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda mağlubiyetten kurtulamadı. Ligde 2 hafta önce Fiorentina’ıyı deplasmanda mağlup etmeyi başaran Ivan Juric’in öğrencileri, İtalya Kupası’nda ise Fiorentina’ya deplasmanda kaybetti. Ligde geçtiğimiz hafta ise Empoli ile 2-2 berabere kaldılar. Devre arası transfer döneminde Andreaw Gravillon, Ivan Ilic, Ronaldo Viera’yı kadrosuna katan Torino, Sasa Lukic, Edera ve Emirhan İlkan ile yollarını ayırdı. Ligin 8. sırasında yer alan Torino, üst sıraları zorlamaya devam ediyor.

Udinese 1 Puanla Yetindi

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısı başlarken, Udinese devre arası transfer döneminde Matheus Martins, Florian Thauvi, ve Vivaldo’yu kadrosuna kattı. Victor Makengo ise yüksek bonservis bedeliyle takımdan ayrıldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Hellas Verona ile 1-1 berabere kalan Udinese, Sampdoria deplasmanında alınan 3 puanın ardından, galibiyetlerine devam etmeyi başaramadı. 20 haftadan 7 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyetle 29 puan toplamayı başaran Andrea Sottil’in öğrencileri, ligin 8. sırasında yer alıyor. Üst sıra takibini bırakmayan Udinese, iç sahada kaybettiği Torino ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Torino – Udinese Maç Bilgileri

Torino – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da Pietro Pellegri, David Zima ve Valentino Lazaro’nun sakatlıkları devam ediyor. Udinese’de ise Adam Masina ve Deulofeu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Nikola Vlasic, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Enzo Ebosse, Sandi Lovric, Jaka Bijol, Walace, Jaka Bijol, Beto, Isaac Success.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki yakın rakip karşı karşıya gelecek. Son 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Torino ve Udinese, gollerine 21. haftada devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan Torino oldu. Yann Karamoh’ın golü 3 puanı getirirken, transfer döneminin ardından Torino yükselişe geçti. Ev sahibi Udinese’ye gol şansı tanımadı.