LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Almeria İddaa Tahmini 06.02.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Almeria deplasmanda, Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Rayo Vallecano ve Almeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Rayo Vallecano kazanır 1.85, beraberlik 3.70, Almeria kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış. 

Rayo Vallecano’dan 3 Puan

Rayo Vallecano, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Rayo Vallecano, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Sergio Camello’nun ikinci yarıda attığı tek golle kazanan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, son haftalarde deplasman kazanıp, iç sahada puan kaybetmeye başladı. Rayo Vallecano’nun Vallecas’da oynadığı son 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldığını belirtelim. Bu sahada oynadıkları son maçta Real Sociedad’a 2-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta Almeria’yı konuk edecek Rayo Vallecano, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almeria Evinde Kazandı

Almeria’nın bu sezon La Liga’da 6 galibiyeti var ve bu galibiyetlerin tamamını iç sahada elde ettiler. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Espanyol’u konuk eden Rubi’nin öğrencileri, karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Düşme hattınından uzaklaşma çabalarını devam ettiren Almeria’nın 18. Sıradaki Cadiz ile aralarında 3 puanlık fark var. Son 3 maçta da kaybetmeyen ve bu 3 maçlık süreçte 5 puan toplayan Rubi’nin ekibi, son haftalarda hücum anlamında da üretken. Bu hafta Vallecas’da konuk olacakları Almeria karşısında da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Almeria’da Kaiky Melo’nun sakatlığı bulunuyor.

Rayo Vallecano – Almeria Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Kaiky Melo’nun sakatlığı bulunuyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta La Ceramica’da Villarreal’i 1-0 ile geçmişti. Sürpriz bir galibiyet alan Rayo Vallecano, Avrupa umutlarını sürdürdü. Almeria ise iç sahada konuk ettiği Espanyol’u 3-1 mağlup etti. Almeria’nın bu sezon deplasmanda karnesi oldukça kötü. 9 deplasman maçında da galibiyet alamadılar. Vallecas’da da işleri zor. Rayo Vallecano’dan 3 puan bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Almeria’yi mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, haftayı 3 puan ile kapattı. Vallecas’da konuk ettikleri Almeria’yı 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.