TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Adana Demirspor İddaa Tahmini 06.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Son sıradaki Ümraniyespor evinde, Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Ümraniyespor ile Adana Demirspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Ümraniyespor galibiyetinin 3.38, beraberlik tercihinin 3.96, Adana Demirspor galibiyetinin ise 2.12 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ümraniyespor Üstünlüğünü Koruyamadı

Ümraniyespor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafat içi lider Galatasaray’a konuk olan Ümraniyespor, karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Galatasaray karşısında 2 kez öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçı da kaybeden Ümraniyespor, son sırada yer alıyor. Bu hafta ise Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Ümraniyespor’da Durel Avounou kart cezalısı. Serkan Kırıntılı ise kadroda yer almıyor.

Adana Demirspor’dan 1 Puan

Adana Demirspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldılar. Belhanda’nın penaltı kaçırdığı maçtan 1 puan ile ayrılan Adana Demirspor, iç sahada oynadığı son 2 maçından da galibiyet çıkartamadı. 3. Sıra umutlarını koruyan Vincenzo Montella’nın ekibi, bu hafta Ümraniyespor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Fredrik Gulbrandsen kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Ümraniyespor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ümraniyespor’da Durel Avounou kart cezalısı. Serkan Kırıntılı ise kadroda yer almıyor. Adana Demirspor’da Fredrik Gulbrandsen kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Geraldo, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Umut Nayir

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Babajide Akintola, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

İddaa Tahmini

Ümraniyespor, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçtan da puan çıkartamadı. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi Galatasaray’ın konuğu olan Ümraniyespor, rakibine 3-2 mağlup oldu. 2 kez öne geçmelerine rağmen sahadan puansız ayrıldılar. Adana Demirspor ise iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Süper Lig’de 3. Sıra hedefini devam ettirmeleri adına bugün kazanmaları önemli. Adana Demirspor’un hücum hattı oldukça üretken. Ümraniyespor deplasmanında kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.81

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…