Frankfurt Darmstadt 98 İddaa Tahmini 07.02.2023

7 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan Almanya DFB Kupası Son 16 mücadelesinde, Frankfurt ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek.

Bets10, Frankfurt galibiyetine 1.49, beraberliğe 4.68, Darmstadt 98 galibiyetine ise 6.33 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Frankfurt Doludizgin

Almanya Bundesliga sahnesinde Frankfurt etkisi devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi2nin son şampiyonu Frankfurt, Almanya Bundesliga’da son 7 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, liderle puan farkını 5’e kadar indirmeyi başardı. Oliver Glasner’in öğrencileri, son 7 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlik çıkardı. UEFA Şampiyonlar Lig ive Almanya DFB Kupası’nda ise Son 16 biletini cebine koymayı başaran Frankfurt, 3 kulvarda birden etkisini sürdürüyor. Kolo Muani son haftalara golleriyle damga vururken, ev sahibi skor üretmekte zorlanmıyor. Darmstadt 98 karşısına 7 haftalık yenilmezlik serisiyle çıkacak olan Frankfurt, seriyi DFB Kupası galibiyetiyle sürdürmek istiyor.

Darmstadt 98 Mağlubiyeti Unuttu

Almanya 2. Bundesliga lideri Darmstadt 98, Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda boy gösteriyor. Almanya 2. Bundesliga’ya son 18 haftada damga vurmayı başaran konuk ekip, ilk hafta Regensburg deplasmanında aldığı mağlubiyetin ardından, bir daha 2. Bundesliga’da maç kaybetmedi. Son 2 haftada Regensburg ve Sandhausen karşısında galip gelmeyi başaran Darmstadt 98, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. Almanya DFB Kupası’nda ise önce Ingolstadt, ardından Mönchengladbach’ı mağlup ettiler. İki kulvarda birden harika performanslar sergileyen Darmstadt 98, 20 maçlık yenilmezlik serisiyle Frankfurt karşısına çıkacak.

Frankfurt – Darmstadt 98 Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Darmstadt 98 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saat ile 22:45’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Poppler Isherwood, Zimmermann, Frank Ronstadt, Jannik Müller, Fabian Holland, Fabian Schnellhardt, Tobias Kempe, Mathias Honsak, Oscar Vilhelmsson, Alexander Brunst.

İddaa Tahmini

Frankfurt ve Darmstadt 98, son haftalardaki etkisiyle dikkat çekiyor. 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdüren Frankfurt ve Almanya 2. Bundesliga ve DFB Kupası’nda şampiyonluk iddiasına devam eden Darmstadt 98 karşı karşıya geliyor. İki takımında zorlu 90 dakikada gol bulmayı başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu:4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Frankfurt 4 golle tur atlarken, Darmstadt 98 ise 2 golle deplasmanda DFB Kupası’na veda etti. Kazananları tebrik ederiz.