İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.02.2023

Almanya DFB Kupası ve İtalya Serie A Ligi kapsamında, 7 Şubat Salı akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Frankfurt – Darmstadt 98: KGVAR, 1.67 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; 7 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan Almanya DFB Kupası Son 16 mücadelesinde, Frankfurt ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga sahnesinde Frankfurt etkisi devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi2nin son şampiyonu Frankfurt, Almanya Bundesliga’da son 7 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, liderle puan farkını 5’e kadar indirmeyi başardı. Oliver Glasner’in öğrencileri, son 7 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlik çıkardı. UEFA Şampiyonlar Lig ive Almanya DFB Kupası’nda ise Son 16 biletini cebine koymayı başaran Frankfurt, 3 kulvarda birden etkisini sürdürüyor. Kolo Muani son haftalara golleriyle damga vururken, ev sahibi skor üretmekte zorlanmıyor. Darmstadt 98 karşısına 7 haftalık yenilmezlik serisiyle çıkacak olan Frankfurt, seriyi DFB Kupası galibiyetiyle sürdürmek istiyor. Almanya 2. Bundesliga lideri Darmstadt 98, Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda boy gösteriyor. Almanya 2. Bundesliga’ya son 18 haftada damga vurmayı başaran konuk ekip, ilk hafta Regensburg deplasmanında aldığı mağlubiyetin ardından, bir daha 2. Bundesliga’da maç kaybetmedi. Son 2 haftada Regensburg ve Sandhausen karşısında galip gelmeyi başaran Darmstadt 98, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. Almanya DFB Kupası’nda ise önce Ingolstadt, ardından Mönchengladbach’ı mağlup ettiler. İki kulvarda birden harika performanslar sergileyen Darmstadt 98, 20 maçlık yenilmezlik serisiyle Frankfurt karşısına çıkacak. Frankfurt ve Darmstadt 98, son haftalardaki etkisiyle dikkat çekiyor. 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdüren Frankfurt ve Almanya 2. Bundesliga ve DFB Kupası’nda şampiyonluk iddiasına devam eden Darmstadt 98 karşı karşıya geliyor. İki takımında zorlu 90 dakikada gol bulmayı başaracağını düşünüyorum.

Sandhausen – Freiburg: MS 2, 1.31 (iddaa) – 1.54 (intobet) ; Almanya DFB Kupası Son 16 eşleşmesinde, Sandhausen ile Freiburg karşı karşıya gelecek. 7 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleye, Hardtwald Stadı ev sahipliği yapacak. Almanya 2. Bundesliga’da geçtiğimiz hafta sahasında lider Darmstadt 98’i konuk eden Sandhausen, son 4 haftada 3. yenilgisini 4-0’lık skorla aldı. Hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kalan Alois Schwartz’ın öğrencileri, 19 hafta sonunda 19 puanla yoluna devam ediyor. Düşme hattından sadece averaj farkıyla kurtulabilen Sandhausen, Almanya DFB Kupası’nda ise sürpriz sonuçlarla Son 16 biletini cebine koymayı başardı. SW Rehden ve Karlsruher engellerini geçmeyi başaran ev sahibi, bu hafta Bundesliga temsilcisi Freiburg karşısında çeyrek final bileti arayacak. Ligde aldığı ağır mağlubiyeti unutturmak isteyen Sandhausen, son haftalardaki savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Freiburg, Almanya DFB Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletini cebine koydu. 2022 Dünya Kupası dönüşü Almanya Bundesliga’da Wolfsburg ve Dortmund hezimetleri yaşarken, zirvenin 6 puan gerisine düştü. Wolfsburg deplasmanında 6-0, Dortmund deplasmanında ise 5-1’lik hezimetler yaşayan konuk ekip, Almanya DFB Kupası’nda kazanarak, toparlanmak istiyor. Almanya Bundesliga’da 19. hafta sona erdiğinde, 5 kez mağlup olan Christian Streich’in öğrencileri, Avrupa Ligi ve DFB Kupası’nda ise namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Milli ara dönüşünde beklenmedik puan kayıpları yaşansa da, Freiburg 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Almanya Bundesliga, UEFA Avrupa Ligi ve Almanya DFB Kupası’nda şampiyonluk mücadelesi veren Freiburg, 2. Bundesliga temsilcisi Sandhausen karşısında hataya izin vermeyecek ve Son 16 mücadelesinden galip çıkmayı başaracaktır.

Salernitana – Juventus: MS 2, 1.31 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftası kapsamında, Salernitana ile Juventus, 7 Şubat Salı akşamı karşıya karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Davide Nicola ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde 7 haftalık galibiyet hasretine, Lecce deplasmanında son verdi. Salernitana geçtiğimiz hafta Boulaye Dia ve Tonny Vilhena’nın golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanmayı başarırken, düşme hattıyla puan farkını 8’e çıkardı. Haftalar sonra Serie A Ligi’nde rahat bir nefes almayı başaran Salernitana, 20 hafta sonunda 5. galibiyetini aldı. Devre arası transfer döneminde Troost-Ekong, Domen Crnigoj, Guillermo Ochoa ve Hans Nicolussi Caviglia takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibinde, tecrübeli file bekçisi Ochoa geçtiğimiz haftaya yaptığı kurtarışlarla damga vurdu. Kötü gidişata sezonun ikinci yarısında son vermeyi başaran Salernitana, bu hafta Juventus karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi sezonun ilk yarısı deplasmanda rakibinden 1 puan almayı 2-2’lik beraberlikle başarmıştı. Juventus hem saha dışında hem de saha içinde zor günlerden geçiyor. İtalya Futbol Federasyonu tarafından verilen 15 puan silme cezasıyla birlikte şampiyonluk hayallerine veda eden JUVE, 8 haftalık galibiyet serisinin ardından, son 3 haftanın tamamında puan kaybetti. 8 maçlık galibiyet serisiyle liderin en yakın takipçisi haline gelen Allegri ve öğrencileri, puan silme cezasının ardından toparlanamadı. Son 3 haftada Napoli ve Monza’ya kaybeden konuk ekip, Atalanta karşısında ise iç saha avantajına rağmen 3-3’lük beraberliğe razı geldi. Son 3 haftada tam 10 gol yiyen Juventus, 23 puanla 13. sıraya kadar geriledi. Düşme hattıyla puan farkı 10’a inerken, konuk ekibin kısa sürede toparlanması gerekiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır puan kaybı yaşayan Juventus, aynı zamanda 15 puan silme cezasıyla, ligin alt sıralarına demir attı. Juventus bu zorlu süreçten 3 puanla çıkmayı başaracak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.86

intobet Bahis Oranı: 4.23