Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Manchester United İddaa Tahmini 12.02.2023

İngiltere Premier Lig’de son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Manchester United deplasmana, Leeds United’ın konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Leeds United ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Leeds United galibiyetinin 3.80, beraberlik tercihinin 3.90, Manchester United galibiyetinin ise 1.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leeds United 8 Maçtır Kazanamıyor

Leeds United, Premier Lig’de tam 8 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta içi Manchester United deplasmanına konuk olan Leeds United, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Jesse Marsch’ın görevden alınmasının ardından çıktıkları ilk maçta olumlu sinyaller verdiler. Manchester United deplasmanında puan almak kolay bir iş değil. Düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alan Leeds United, bu hafta ise Elland Road’da Manchester United ile karşılaşacak. Maç öncesinde Leeds United’da Adam Forshaw, Archie Gray ve Stuart Dallas sakat olan isimler.

Manchester United Galibiyet Peşinde

Manchester United, geçtiğimiz hafta içini beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da konuk ettikleri Leeds United ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriye düştükleri maçta Markus Rashford ve Jadon Sancho’nun golleriyle 1 puan almayı başardılar. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Erik ten Hag’ın ekibi, 3. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise Leeds United ile Elland Road’da karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Manchester United’da Carlos Casemiro kart cezalısı. Christian Eriksen sakat olan isimler.

Leeds United – Manchester United Maç Bilgileri

Leeds United – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Adam Forshaw, Archie Gray ve Stuart Dallas sakat olan isimler. Manchester United’da Carlos Casemiro kart cezalısı. Christian Eriksen sakat olan isimler.

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Crysencio Summerville, Rodrigo

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

İddaa Tahmini

İki takım geçtiğimiz hafta içi karşı karşıya geldi ve mücadele 2-2 sona erdi. Leeds United, 2-0 öne geçtiği maçta 1 puana razı oldu. Jesse Marsch’ın görevden ayrılmasınnın ardından yardımcı antrenör Skubala yönetiminde sürpriz bir sonuç aldılar. Manchester United ise son dönemde pek güven vermiyor. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Premier Lig’de son 5 maçta ise kalesini gole kapatamayan bir Manchester United var. Yine gollü bir maç olacaktır ama bu kez Manchester United’dan galibiyet bekliyorum. Elland Road’da Leeds United’ı mağlup ederler ve moral bulurlar 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, bu kez kazandı. Leeds United deplasmanında Rashford ve Garnacho’nun golleriyle 2-0 kazanarak 3 puanı aldılar.