LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Barcelona İddaa Tahmini 12.02.2023

İspanya La Liga’da Pazar gününün son maçı. Lider Barcelona deplasmanda, Villarreal’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Villarreal ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villarreal kazanır 4.10, beraberlik 3.95, Barcelona kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış.  

Villarreal 2 Maçtır Mağlup

Villarreal, La Liga’da üst üste mağlubiyetler yaşamaya başladı. Geçtiğimzi hafta sonu Almeria deplasmanına konuk olan Quique Setien’in ekibi, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son sırada yer alan ve henüz galibiyeti buunmayan Elche’ye deplasmanda 3-1 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Rayo Vallecano’ya La Ceramica’da 1-0 mağlup olmuşlardı. Son 2 maçından da puan çıkartamayan Villarreal, La Liga’da 6. Sırada yer alıyor. Bu hafta Barcelona’yı konuk edecek Villarreal’de Giovani Lo Celso ve Alfonso Pedraza’nın sakatlıkları sürüyor.

Barcelona Liderliğini Sürdürüyor

Barcelona, La Liga’da galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Sevilla’yı konuk eden Xavi’nin ekibi, karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. La Liga’da oynadığı son 5 maçı da kazanan Barcelona, en yakın takipçisi Real Madrid’in 8 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Şampiyonluğun da en güçlü adayı olan Barcelona, bu hafta La Ceramica’da Villarreal’e konuk olacak. Maç öncesinde Barcelona’da Sergio Busquets’in sakatlığı devam ediyor.

Villarreal – Barcelona Maç Bilgileri

Villarreal – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 23’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Giovani Lo Celso ve Alfonso Pedraza’nın sakatlıkları sürüyor. Barcelona’da Sergio Busquets’in sakatlığı devam ediyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Gerard Moreno

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Gavi, Raphinha, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Villarreal, La Liga’da oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamadı. Önce Rayo Vallecano’ya ardından ise Elche’ye kaybettiler. Geçen hafta rahat kazanmaları bekleniyordu ama son sıradaki Elche’den 3 gol yediler. Barcelona ise La Liga’da yoluna doludizgin devam ediyor. Geçen hafta Sevilla karşısında 3-0 kazandılar. Xavi’nin ekibi, La Liga’da oynadığı son 5 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu hafta Villarreal deplasmanında da maçın favorisiler. Barceona’dan yine 3 puan bekliyorum. Villarreal’i rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, yine kazandı. La Ceramica’da Villarreal’i 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.