LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Real Sociedad Bahis Tahmini 13.02.2023

İspanya La Liga’da haftanın son maçı. Espanyol iç sahada, Real Sociedad’ı konuk edecek. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Espanyol ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Espanyol kazanır 3.50, beraberlik 3.10, Real Sociedad kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış.

Espanyol 1 Puanı Kurtardı

Espanyol, La Liga’da oynadığı son 2 maçtan da galibiyet çıkartamadı. 2 hafta önce Almeria deplasmanında 3-1 kaybeden Diego Martinez’in ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada konuk ettiği Osasuna ile 1-1 berabere kaldı. 1-0 geriye düştükleri maçta Martin Braithwaite’ın golüyle 1 puanı kurtardılar. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Espanyol, düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alıyor. 18. sıradaki Valencia’nın 1 puan üzerindeler. Bu hafta ise Real Sociedad ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Espanyol’da Ronael Pierre-Gabriel kart cezalısı. Adria Pedrosa ve Keidi Bare ise sakat.

Real Sociedad 3 Puan Peşinde

Real Sociedad, geçtiğimiz haftayı La Liga’da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da Valladolid’i konuk eden ve rahat bir galibiyet alması beklenen Bask ekibi, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 2 maçta da puan kaybı yaşayan Imanol’un öğrencileri, Real Madrid ve Valladolid maçlarında 5 puan bıraktı. 39 puan ile 3. sırada yer alan Real Sociedad, bu hafta Espanyol deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Real Sociedad’da Mohamed Ali Cho, Alex Sola, Martin Merquelanz, Umar Sadiq ve Ander Guevara sakat.

Espanyol – Real Sociedad Maç Bilgileri

Espanyol – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Ronael Pierre-Gabriel kart cezalısı. Adria Pedrosa ve Keidi Bare ise sakat. Real Sociedad’da Mohamed Ali Cho, Alex Sola, Martin Merquelanz, Umar Sadiq ve Ander Guevara sakat.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Real Sociedad, La Liga’da 7 maç aradan sonra mağlup oldu. Anoeta’da konuk ettikleri Valladolid’e 1-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Real Madrid deplasmanında golsüz berabere kalmışlardı. İlk 4 umutlarını sürdüren Bask ekibi, Espanyol deplasmanında maçın favorisi. Espanyol ise son 2 maçta da galibiyet çıkartamadı. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar. Real Sociedad’dan bu hafta 3 puan bekliyorum. Espanyol deplasmanında kazanarak Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.02

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.32

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, kötü gidişatı sona erdirdi. Espanyol deplasmanında 3-2 kazandılar ve moral buldular.