İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.02.2023

14 Şubat Salı günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

PSG – Bayern Münih: MS 1, 2.27 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde H Grubunda yer almıştı. Grupta Benfica, Juventus ve Maccabi Haifa ile karşı karşıya gelen Fransız ekibi, grubunu namağlup tamamladı ve 2. sırada yer alarak son 16 turuna kaldı. Lider Benfica ile eşit puana sahiptiler. Son 16 turunda ise Bayern Münih ile kozlarını paylaşacaklar. Fransa Ligue 1’de ise geçtiğimiz hafta sonu Monaco’nun konuğu olan Christophe Galtier’in ekibi, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta içi Bayern Münih’i konuk edecek PSG’de Marco Verratti, Renato Sanches ve Kylian Mbappe sakat. Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Grubunda yer aldı. Julian Nagelsmann’ın öğrencileri, grupta İnter, Barcelona ve Viktoria Plzen ile karşı karşıya geldi. Grupta oynadığı 6 maçtan da galibiyet ile ayrılan Bayern Münih, namağlup lider olarak tamamladığı grubun ardından son 16 turunda PSG’nin rakibi oldu. Turun favorisi Bayern Münih olarak gösteriliyor ama özellikle ilk maçta işleri pek kolay değil. Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu Bundesliga’da Bochum’u 3-0 ile geçen Bayern Münih, liderliğini devam ettirdi. Maç öncesinde Bayern Münih’de Josip Stanisic, Sadio Mane ve Manuel Neuer sakat olan isimler. PSG, Fransa Ligue 1’de lider konumda yer alıyor. Geçen hafta sonu şampiyonluk yarışında yara aldılar ve Monaco deplasmanında 3-1 mağlup oldular. Şampiyonlar Ligi’nde ise son 16 turuna katılan PSG, H Grubunda yer almış ve lider Benfica’nın ardından grubu 2. Sırada bitirmişti. Bayern Münih ise Bundesliga’da lider. Geçen hafta sonu Bochum’u 3-0 ile geçtiler. Şampiyonlar Ligi’nde ise yer aldıkları C Grubunu 6’da 6 yaparak lider bitirmişlerdi. PSG, saha ve seyirci avantajı ile ilk maçın favorisi. Bayern Münih karşısında kazanırlar ve avantajlı bir skor ile Almanya’ya giderler.

Milan – Tottenham: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.76 (Bets10) ; Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde E Grubunda yer almıştı. E Grubunda Chelsea, Salzburg ve Dinamo Zagreb ile karşı karşıya gelen Stefano Pioli’nin öğrencileri 10 puan topladı ve lider Chelsea’nin ardından gruptan 2. olarak çıktı. Adını son 16 turuna yazdırmayı başaran Milan, Tottenham ile karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A’da ise geçtiğimiz hafta Torino’yu 1-0 mağlup eden Milan, Tottenham maçı öncesinde moral bulmuştu. Torino galibiyet ile de 5 maçlık kazanamama serisine son vermiş oldular. Maç öncesinde Milan’da Mike Maignan ve Alessandro Florenzi’nin sakatlıkları devam ediyor. Tottenham, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta içi Milan ile karşı karşıya gelecek. D Grubunda mücadele eden Londra ekibi Eintracht Frankfurt, Sporting ve Marsilya’nın bulunduğu grupta lider olarak çıkmayı başardı. Grupta sadece Sporting deplasmanında kaybettiler. Premier Lig’de ise geçen hafta Leicester City’e konuk olan Antonio Conte’nin öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçta rakibine 4-1 mağlup olmuştu. Son 16 turunda Milan’a konuk olacak Tottenham’da Hugo Lloris sakat. Pierre-Emile Höjbjerg ise kart cezalısı. Tottenham, Şampiyonlar Ligi’nde D Grubunda yer aldı ve grubunu lider bitirdi. Grupta tek mağlubiyetini ise Sporting deplasmanında aldılar. Milan ise Şampiyonla Ligi’nde E Grubunda yer aldı ve lider Chelsea’nin ardından grubu 2. Bitirdi. Serie A’da ise bu sezon şampiyonluk yarışının uzağında kaldıklarını belirtelim. Gollü ve zevkli bir karşılaşma bekliyorum. Hem Milan hem de Tottenham skor üretmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 3.42

Bets10 Bahis Oranı: 4.66