Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Salernitana Maç Tahmini 13.02.2023

13 Şubat Pazartesi akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde 22. hafta mücadeleleri sahne alırken, Hellas Verona sahasında Salernitana‘yı konuk edecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 20:30.

intobet, Hellas Verona galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.55, Salernitana galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Hellas Verona’da Zaffaroni Etkisi

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 21 hafta geride kalırken, Hellas Verona cephesinde 3 teknik adam değişikliği yaşadı. Ev sahibinde hoca değişiklikleri düşme potasından kurtulmak için yeterli olmazken, göreve 3 hafta önce gelen Marco Zaffaroni, yükselişin mimarı oldu. Zaffaroni önderliğinde son 3 haftadan 5 puan toplamayı başaran Hellas Verona, düşme hattından henüz kurtulmayı başaramasa da, en alt sıradan kurtulmayı başardı ve lige sıkı sıkı tutundu. Seri iç sahada 2-0’lık Lecce galibiyetiyle başlarken, Udinese ve Lazio beraberlikleriyle devam etti. Deplasmandan maç kazanamayan Hellas Verona, iç sahada ise 11 maçtan 3 galibiyet çıkarabildi. Ev sahibi yeni hocasıyla birlikte son 3 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı.

Salernitana Savunmasıyla Sınıfta Kaldı

Geçtiğimiz hafta Juventus’u sahasında konuk eden Salernitana, sezonun ilk yarısı deplasmandan 1 puan almayı başardığı JUVE karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 90 dakika boyunca hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalan konuk ekip, son 9 haftanın 8’inde puan kaybetti. Son 9 haftada sadece Lecce deplasmanından 3 puan çıkarmayı başaran Davide Nicola’nın öğrencileri, küme düşme tehlikesi yaşamaya devam ediyor. İlk 21 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarabilen Salernitana, 25 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, rakip filelere ise 45 gol gönderebildi. Ligin en zayıf savunma performansını sergileyen konuk ekip, geçtiğimiz hafta bir kez daha savunma performansıyla sınıfta kaldı.

Hellas Verona – Salernitana Maç Bilgileri

Hellas Verona – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona takımında  Miguel Veloso, Thomas Henry ve Ajdin Hrustic’in sakatlıkları devam ediyor. Salernitana’da ise Pasquale Mazzocchi, Federico Fazio, Norbert Gyömber ve Giulio Maggiore’nin sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Kevin Lasagna, Milan Djuric, Simone Verdi.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Dylan Bronn, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Hellas Verona ve Salernitana, sezon boyunca kötü savunma performanslarıyla güven vermeyi başaramadı. İki takımında bu hafta kalesini gole kapatamayacağını ve mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu:1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Cyril Ngonge oldu. Hellas Verona iç sahada tek golle kazanmayı başarırken, kritik galibiyetle birlikte ligde kalma umutlarına sıkı sıkı tutundu. Salernitana ise ligde zor günler geçirmeye devam ediyor.