Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Everton İddaa Tahmini 13.02.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Everton deplasmanda, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmayı saat 23.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Liverpool ile Everton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Liverpool galibiyetinin 1.55, beraberlik tercihinin 4.40, Everton galibiyetinin ise 6.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Liverpool’da Puan Kayıpları

Liverpool, Premier Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olan Liverpool, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Jurgen Klopp’un ekibi, Premier Lig’de oynadığı son 4 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Bu 4 maçlık süreçte tek puanını ise Anfield’da Chelsea’ye karşı alabildiler. Liverpool, bu hafta ise Merseyside derbisinde Everton ile karşılaşacak. Avrupa umutlarını zora sokan Liverpool’a galibiyet şart. Maç öncesinde Liverpool’da Van Dijk, Arthur, Luis Diaz ve Roberto Firmino’nun sakatlıkları devam ediyor.

Everton Lideri Devirdi

Everton, yeni hocası Sean Dyche yönetiminde çıktığı ilk maçta büyük bir sürprize imza attı. Goodison Park’da lider Arsenal’ı konuk eden Everton, rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı ve 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de uzun bir aradan sonra kazanan Everton’ın 8 maçlık kazanamama serisine de son verdiğini belirtelim. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Everton, bu hafta ise Merseyside derbisinde sürpriz arayacak. Anfield’da konuk olacakları Liverpool karşısında James Garner ve Andros Townsend’in sakatlıkları sürüyor.

Liverpool – Everton Maç Bilgileri

Liverpool – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Van Dijk, Arthur, Luis Diaz ve Roberto Firmino’nun sakatlıkları devam ediyor. Everton’da James Garner ve Andros Townsend’in sakatlıkları sürüyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Ibrahima Konate, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay, Calvert Lewin

İddaa Tahmini

Liverpool’da işler yolunda gitmiyor. Jurgen Klopp’un öğrencileri, Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta da galibiyet alamadı. Geçen hafta konuk oldukları Wolverhampton deplasmanında 3-0 kaybettiler. Premier Lig’de son 4 maçta ise sadece 1 puan alabildiler. Everton ise geçen haftayı galibiyet ile kapattı. Goodison Park’da konuk ettikleri lider Arsenal’ı 1-0 mağlup ettiler. Yeni hocası Sean Dyche yönetiminde de ilk maçtan 3 puan almayı başardılar. Liverpool, son haftalarda savunmada hiç güven vermiyor. Everton moralli ve Liverpool’a sorun çıkartabilir. Anfield’da 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra kazandı. Anfield’da Everton’ı 2-0 mağlup ederek moral buldular.