UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Tottenham İddaa Tahmini 14.02.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Tottenham deplasmanda, Milan’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayaacğını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Milan Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Milan kazanır 2.65, beraberlik 3.40, Tottenham kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Milan Moral Buldu

Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde E Grubunda yer almıştı. E Grubunda Chelsea, Salzburg ve Dinamo Zagreb ile karşı karşıya gelen Stefano Pioli’nin öğrencileri 10 puan topladı ve lider Chelsea’nin ardından gruptan 2. olarak çıktı. Adını son 16 turuna yazdırmayı başaran Milan, Tottenham ile karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A’da ise geçtiğimiz hafta Torino’yu 1-0 mağlup eden Milan, Tottenham maçı öncesinde moral bulmuştu. Torino galibiyet ile de 5 maçlık kazanamama serisine son vermiş oldular. Maç öncesinde Milan’da Mike Maignan ve Alessandro Florenzi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham Farklı Kaybetti

Tottenham, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta içi Milan ile karşı karşıya gelecek. D Grubunda mücadele eden Londra ekibi Eintracht Frankfurt, Sporting ve Marsilya’nın bulunduğu grupta lider olarak çıkmayı başardı. Grupta sadece Sporting deplasmanında kaybettiler. Premier Lig’de ise geçen hafta Leicester City’e konuk olan Antonio Conte’nin öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçta rakibine 4-1 mağlup olmuştu. Son 16 turunda Milan’a konuk olacak Tottenham’da Hugo Lloris sakat. Pierre-Emile Höjbjerg ise kart cezalısı.

Milan – Tottenham Maç Bilgileri

Milan – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Mike Maignan ve Alessandro Florenzi’nin sakatlıkları devam ediyor. Tottenham’da Hugo Lloris sakat. Pierre-Emile Höjbjerg ise kart cezalısı.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ben Davies, Eric Dier, Cristian Romero, Ryan Sessegnon, Oliver Skipp, Rodrigo Bentancur, Yves Bissouma, Richarlison, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Tottenham, Şampiyonlar Ligi’nde D Grubunda yer aldı ve grubunu lider bitirdi. Grupta tek mağlubiyetini ise Sporting deplasmanında aldılar. Milan ise Şampiyonla Ligi’nde E Grubunda yer aldı ve lider Chelsea’nin ardından grubu 2. Bitirdi. Serie A’da ise bu sezon şampiyonluk yarışının uzağında kaldıklarını belirtelim. Gollü ve zevkli bir karşılaşma bekliyorum. Hem Milan hem de Tottenham skor üretmeyi başarır. En az 3 gol bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.81

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan, tek golle avantajı kaptı. San Siro’da Tottenham’ı 1-0 mağlup ettiler ve tur kapısını araladılar.