UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Tottenham Maç Tahmini 14.02.2023

EXXEN platformundan 14 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 mücadelesinde, Milan ile Tottenham karşı karşıya gelecek. Mücadeleye San Siro Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Milan galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.36, Tottenham galibiyetine ise 2.76 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.76, KGYOK 2.08 oran kazandırıyor.

Milan Toparlanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, 2022 Dünya Kupası öncesi İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koymayı başarmıştı. Stefano Pioli’nin öğrencileri, E Grubu’ndan lider Chelsea ile birlikte çıkmayı başarırken, Salzburg ve Dinamo Zagreb’i gerisinde bıraktı. 6maçın 2’sini kaybeden ev sahibi, geri kalan 4 maçtan ise 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı. Dünya Kupası dönüşünde düşüşe geçen Milan, İtalya Süper Kupa finalinde Milano derbisini 3-0 kaybederken, İtalya Kupası’na ise Torino mağlubiyetiyle veda etti. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 6 haftanın 5’inde puan kaybettiler. Lazio, Sassuolo ve İnter karşısında üst üste mağlubiyetler alan Milan, kabusa geçtiğimiz hafta Torino galibiyetiyle son verdi. 4 haftalık fikstürde 10 gol yiyip, 3 gol atabildiler. Torino karşısında kazanmalarına rağmen, sergilenen futbol hala güven vermedi. Rotasını devler sahnesine çeviren ev sahibi, Tottenham karşısında galibiyet arayacak.

Tottenham Devler Sahnesine Odaklandı

Tottenham cephesinde tecrübeli teknik adam Antonioa Conte’nin geçirdiği ameliyatın ardından, takımın başına yardımcı hoca  Cristian Stellini geçti. İngiltere Premier Ligi’nde Fulham ve Manchester City galibiyetleriyle yükselişe geçen Tottenham, 10 kişiyle Manchester City’i mağlup etmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Leicester City deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle döndü ve yeniden zirvenin 12 puan gerisine düştü. 39 puanla 5. sırada kendisine yer bulan Tottenham, zirve takibini bırakmıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise D Grubu’nun liderlik ipini göğüslemeyi başaran konuk ekip, 6 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı. Sadece Sporting deplasmanından mağlup dönen Tottenham, devler sahnesinde kolay kolay maç kaybetmedi. Milan deplasmanı öncesi kaleci Lloris’in sakatlığı moralleri bozdu. Deplasmandan avantajlı dönmek isteyen Tottenham, tarihinde Milan’a hiç maç kaybetmedi.

Milan – Tottenham Maç Bilgileri

Milan – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan cephesinde Mike Maignan, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer ve Alessandro Florenzi’nin sakatlıkları devam ediyor. Tottenham takımında ise Hugo Lloris ve Yves Bissouma’nın sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Japhet Tanganga, Ben Davies, Emile Höjbjerg, Eric Dier, Pedro Porro, Rodrigo Bentancur, Heung-min Son, Harry Kane, Ivan Perisic, Dejan Kulusevski.

İddaa Tahmini

Milan cephesinde 2022 Dünya Kupası dönüşü üst üste mağlubiyetlerle moraller bozuldu. Ev sahibi Tottenham galibiyetiyle toparlanmak istiyor. Tottenham ise Dünya Kupası dönüşünde istikrardan uzak bir performans grafiği sergiledi. İki takımda maç kazanmakta zorlanırken, galibiyet adına devler sahnesinde galibiyet adına güven vermedi. Dev maçta iki takımında skor üreteceği ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.81

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Turun ilk maçında skoru belirleyen isim Brahim Diaz oldu. Milan iç sahada tek golle kazanarak tur kapısını aralamayı başarırken, Tottenhem deplasmanda etkisiz kaldı.